Frodo - Misiowe Marzenie, Vincent Ragella i Fricco Britabby
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
- asiunia0312
-
kotku
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Anita pięknie podsumowała dobre wieścimanita pisze:Szef spokorniał i docenił to raz <tańczy> , Michałek się szykuje tak jak trzeba to dwa <tańczy> Agnieszka w dobrej formie to trzy <tańczy> , same dobre wieści <ok>
Bardzo się ciesżę ze wszystkiego razem z Tobą <serce> najwazniejszy jednak jest
- Agnieszka7714
<pokłon> <pokłon> <pokłon> bardzo dziękujemy.
Wczoraj nagrałam dla Michałka płytę z muzyką klasyczną połączoną z odgłosami natury i gaworzenia bobasa. Dodatkowo wgrałam Hansa Zimermana wybraną muzykę filmową. Odsłuchałam jak to wszystko brzmi, a Vincuś normalnie rozpłynął się w skowronkach. <shock> . Normalnie nie do końca wierzyłam, że kot potrafi tak zareagować na dźwięki <shock> . Zrobił się "miękki jak masełko z anielskimi oczkami". Na próbę włączyłam coś innego (jakieś takie dyrdymały Roberta), kot ocknął się, wstał i wyszedł z pokoju.
Bartolko jesteś kopalnią wiedzy. <pokłon>
Wczoraj nagrałam dla Michałka płytę z muzyką klasyczną połączoną z odgłosami natury i gaworzenia bobasa. Dodatkowo wgrałam Hansa Zimermana wybraną muzykę filmową. Odsłuchałam jak to wszystko brzmi, a Vincuś normalnie rozpłynął się w skowronkach. <shock> . Normalnie nie do końca wierzyłam, że kot potrafi tak zareagować na dźwięki <shock> . Zrobił się "miękki jak masełko z anielskimi oczkami". Na próbę włączyłam coś innego (jakieś takie dyrdymały Roberta), kot ocknął się, wstał i wyszedł z pokoju.
Bartolko jesteś kopalnią wiedzy. <pokłon>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Agnieszka7714