asiunia0312 pisze:PIÓRKA NA PATYKU
Jak zamawialiśmy Misi transporter wzięliśmy również piórka na patyku. Niestety zepsuła je w dość krótkim czasie <diabeł> . Mam pytanie, znacie może jakiś sklep gdzie ta zabawka jest w miarę solidna i tania <mrgreen> ? Interesowały by mnie piórka wraz z szeleszczącą wstążką, bo ona też jest wielkim hiciorem u Misi.
Hakan :-) Moje diabły też uwielbiają piórka, równie mocno uwialbiają je niszczyć tj. wyciągać z patyka jeden po drugim... Przestałam już liczyć ile ich już kupiłam i wymieniłam na nowe po 1-2 dniach zabawy. Do czasu aż otzrymaliśmy gratisowe piórka wraz z wygranym drapakiem z Hakana - koty miętolą je maksymalnie a ani jedno piórko nie opuściło patyka. Tak więc polecam
Z tym, że na patyku są same piórka, bez wstążki :-)
Bodajże wczoraj śliczna Berta Kocia Charyzma uganiała się ( na filmiku) za robaczkiem Hexbug Nano- pomyślałam, że wszystkim tym, któzy chcieliby takim stworkiem sprawić frajdę swoim kociastym, pokażę robaczka innej firmy, którym moi chłopcy bawią się już od kilku tygodni- z tego, co wiem,najpierw na rynku pojawily się oryginalne Hexbugi Nano, a później także inne firmy zaczęły produkować takie zabawki. Ten na zdjęciu poniżej, wymęczony przez moje koty kosztuje 19,90 i jest do kupienia w sklepach Toys4Boys (we Wroclawiu w Magnolii-ale te sklepy są w większości dużych miast). Są w różnych kolorach i -jak mi powiedział sprzedawca- większość osób kupuje je właśnie dla kotów <mrgreen> zdjęcie robione komórką, więc jakość średnia. Trzymam go w oryginalnym opakowaniu, bo chłopcy są w stanie znaleźć go i wyciągnąć dosłownie zewsząd- tylko w tym pudełku jakoś "tracą go z oczu" :->
P.S. Istnieje także wersja, która poza bieganiem- także bzyczy <lol>
Co myślicie o tej zabawce? Dziś ostatni dzień zniżki 20% na zabawki edukacyjne w Zooplusie.
Moje dziewczynki uwielbiają jak im wrzucam w różne zakamarki kuleczki z folii aluminiowej. O przysmakach nie myślę, ale może zaczną chrupać więcej suchego i przy okazji będą się bawić swoimi kuleczkami...
Hana usiadła na i zablokowała uciekajacy patyczek, Ciri lata oczy z głową, a Fifi cała oddaje się zabawie zagarniając zabawkę dla siebie. Kilka razy udało się jej nawet wyciągnąc ten patyczek