Soniu, mroczna sesja kapitalna! więcej się nie wymigasz, mówiąc, że ciemno, bo jak się okazuje, zdjęcia zyskały świetny klimat, ba! nawet powiem, że chce więcej <mrgreen>
Piękne Brysia i Tami wyglądają na zdjęciach. Tamiś ma minę jakby chciał powiedzieć: "A Ty znowu z tym aparatem?" <lol> . Po tej sędziwej kotce nie widać tych jej 18 lat, dobrze się trzyma.
Brysia i Tami jak zwykle cudowni(ze światłem czy bez), a koteczka Pusia to przyznam szczerze, powaliła mnie na kolana swoim wiekiem i urodą. Śliczna jest <zakochana>
Tamiś, oj Tamiś.... Uwielbiam tę baryłkę! Marzy mi się taki śliczny, okrąglutki, wypasiony kocurek
Brysia jak na pannę przystało taka okrągła być nie może <mrgreen>
Wspaniały duet <serce>
A 18-letnia kicia - szok <shock> Naprawdę nieźle się trzyma! Przynajmniej ze zdjęć tak wynika
monika§ pisze:... A 18-letnia kicia - szok <shock> Naprawdę nieźle się trzyma! Przynajmniej ze zdjęć tak wynika
Ona normalnie sobie biega jeszcze i skacze, zupełnie nie zachowuje się jak stara staruszka, ja też byłam zadziwiona, jak się dowiedziałam, że ona taka wiekowa jest. A oczka jakie ma śliczne zielone, jak młoda trawka <zakochana>