Poznajcie Diesla ;)
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Agnieszka7714
- asiunia0312
-
monika§
Dziękujemy za życzenia
, Diesel wylegując się w Reniowym legowisku
Tyle miesięcy nieużywane, omijane i broń boże nie dotykane! A tu wystarczyło położyć na fotelu i prosze <mrgreen> i to całkiem przypadkowo - myłam podłogę, połozyłam legowisko na fotelu i zapomniałam zdjąć :-)
Natomiast mam cichą nadzieję, że jeszcze mu się trochę urośnie... Baardzo podobają mi się duże, puchate, okrąglutkie kocurki :-)
Tyle miesięcy nieużywane, omijane i broń boże nie dotykane! A tu wystarczyło położyć na fotelu i prosze <mrgreen> i to całkiem przypadkowo - myłam podłogę, połozyłam legowisko na fotelu i zapomniałam zdjąć :-)
Jeśli chodzi o charakter to jak najbardziej jestem za tym aby pozostał taki sam <mrgreen>asiunia0312 pisze:Wszystkiego najlepszego Diselku![]()
obyś się nie zmieniał
![]()
![]()
Natomiast mam cichą nadzieję, że jeszcze mu się trochę urośnie... Baardzo podobają mi się duże, puchate, okrąglutkie kocurki :-)
- asiunia0312
-
monika§
Jako, że karma już była na wykończeniu.. a miś skończył rok, kuweta jakaś przyciasnawa się zrobiła... Miseczki za piękne też nie były... no wszędzie fruwające futro... to zdecydowałam się na małe zakupy <diabeł>
No i wczoraj dotarło do nas 'coś' <shock>

To coś, zostało obwąchane z każdej strony

Ogólnie paczka zrobiła nie małe zamieszanie, więc zleciało się pół rodziny oglądać co ta wariatka tam pozamawiała <lol> tak więc na zdjęciach można dostrzec tors mojej mamy i głowę siostry :-P

No i rekacja mojego miśka
"To wszystko dla mnie ?!?!????????? <strach> "

Ale i tak najfajniejsza okazała się kuweta

Muszę przyznać, że jest ogromna, nie spodziewałam się tak wielkiego pudła
Nooooooo i teraz przez rok oszczędzanie na następne zakupy, totalnie mnie Diesel wycyckał <lol>
No i wczoraj dotarło do nas 'coś' <shock>

To coś, zostało obwąchane z każdej strony

Ogólnie paczka zrobiła nie małe zamieszanie, więc zleciało się pół rodziny oglądać co ta wariatka tam pozamawiała <lol> tak więc na zdjęciach można dostrzec tors mojej mamy i głowę siostry :-P

No i rekacja mojego miśka
"To wszystko dla mnie ?!?!????????? <strach> "

Ale i tak najfajniejsza okazała się kuweta

Muszę przyznać, że jest ogromna, nie spodziewałam się tak wielkiego pudła
Nooooooo i teraz przez rok oszczędzanie na następne zakupy, totalnie mnie Diesel wycyckał <lol>
- asiunia0312