Lumi :)
- Miss_Monroe
- Moderator
- yohjia
Dopiero tu zajrzałam... <oops> Biedna Lumi, dobrze ze już wychodzicie na prostą...może rzeczywiście to z tęsknoty...czasami nam ludziom trudno pojąć zwierzęcy punkt widzenia swiata.. Zdrówka dla Pięknoty
Yamaha, pewnie ze koty chrapią. Mój Jelun tak czasem zapodaje jak sie mocniej zdrzemnie, że aż go budzę, żeby się chłopak trochę wyciszył <lol> Przepraszam za off top <oops>
Yamaha, pewnie ze koty chrapią. Mój Jelun tak czasem zapodaje jak sie mocniej zdrzemnie, że aż go budzę, żeby się chłopak trochę wyciszył <lol> Przepraszam za off top <oops>
- Agnes
Margi, Miss, Yohija, dziękuje za troske
Cieżko mi ocenić, co się stak na prawde stało, czy to przez rozłąke, czy gdzieś się przeziębiła. Ciesze się, że już wraca do siebie, ale wciąż martwi mnie to gardełko (o ile to ból gardła). W czwartek pobierzemy krew, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Yamaha
przecież o naszych futrach gadamy
ja dzisiaj nagrałam na dyktafon w telefonie jak Lumi nadaje, ale u diabła nie moge tego nigdzie wrzucić <hm>
Yamaha
- Agnes
Jupi, dziękuje za kciuki
a co do chrapania, jak pierwszy raz usłyszałam, też pomyślałam, że może mała się przeziębiła, ale wet nam powiedział, że to jak u ludzi, jedni chrapią inni nie, i że mamy się nie przejmować :-)
Yamaha, wiem, że kiepskiej jakości, ale koło 9 sekundy lepiej słychać
głośnik na full :-)
chrapanie

Yamaha, wiem, że kiepskiej jakości, ale koło 9 sekundy lepiej słychać
chrapanie
- asiunia0312
- Agnieszka7714