Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Zmartwiłam się czytając o chorej Lumi, jak to dobrze, że wszystko już jest ok <klaszcze> ! Śliczne zdjęcia <zakochana> Bentley chrapie głośniej niż mój mąż i czasem właśnie Bentley'a chrapanie mnie budzi w nocy <lol>
Awatar użytkownika
yohjia

Post autor: yohjia »

Dopiero tu zajrzałam... <oops> Biedna Lumi, dobrze ze już wychodzicie na prostą...może rzeczywiście to z tęsknoty...czasami nam ludziom trudno pojąć zwierzęcy punkt widzenia swiata.. Zdrówka dla Pięknoty :kotek:

Yamaha, pewnie ze koty chrapią. Mój Jelun tak czasem zapodaje jak sie mocniej zdrzemnie, że aż go budzę, żeby się chłopak trochę wyciszył <lol> Przepraszam za off top <oops>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Lumi, sniezynko sliczna, przepraszam za <offtopic> , ale nie moge z tym chrapaniem <lol>
Bardzo prosze, niech ktos nakreci filmik z glosem i wstawi <tańczy>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Margi, Miss, Yohija, dziękuje za troske :kiss: Cieżko mi ocenić, co się stak na prawde stało, czy to przez rozłąke, czy gdzieś się przeziębiła. Ciesze się, że już wraca do siebie, ale wciąż martwi mnie to gardełko (o ile to ból gardła). W czwartek pobierzemy krew, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Yamaha :ok: przecież o naszych futrach gadamy ;-)) ja dzisiaj nagrałam na dyktafon w telefonie jak Lumi nadaje, ale u diabła nie moge tego nigdzie wrzucić <hm>
Awatar użytkownika
Jupi

Post autor: Jupi »

Dużo zdrówka dla prześlicznej Lumi <ok>
Hehe, dobrze wiedzieć, że to chrapanie jest normalne. U nas Horton tak nadaje jak śpi. Nawet przeszło mi przez myśl że może ma niedrożny nosek albo coś innego mu dolega <lol>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Jupi, dziękuje za kciuki :kwiatek: a co do chrapania, jak pierwszy raz usłyszałam, też pomyślałam, że może mała się przeziębiła, ale wet nam powiedział, że to jak u ludzi, jedni chrapią inni nie, i że mamy się nie przejmować :-)

Yamaha, wiem, że kiepskiej jakości, ale koło 9 sekundy lepiej słychać ;-)) głośnik na full :-)
chrapanie

:kotek:
Awatar użytkownika
Amber

Post autor: Amber »

To takie chrapanie z pomrukiem zadowolenia <mrgreen> <lol>
Boska Lumi :kotek:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Cieszę się, że z Lumi coraz lepiej <zakochana>

Trzymam kciuki za gardełko <ok>

i może jakieś nowe fotki <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Oj Lumiaczek się rozchorował :-| . Kciuki za kruszynkę. U mnie oba brysie chrapią, a Frodo to już jak stary chłop. <lol>
Awatar użytkownika
Ania

Post autor: Ania »

O jaki zmęczony życiem kotek, chrapie cudnie <rotfl>
Zablokowany