Poznajcie Diesla ;)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
monika§

Post autor: monika§ »

asiunia0312 pisze:
Takie małe pytanko. Gdzie będziesz trzymać ten wielki wór karmy, żeby nie wietrzała?

:kotek: :kotek:
Nad tą kwestią muszę się jeszcze zastanowić <lol>
A tak serio, to część odsypałam do mniejszego pudełka, które kiedyś dostałam do karmy dla kociąt, a duże opakowanie muszę pospinać, co by się tam powietrze nie dostało i gdzieś schować póki co ;-)) Bo niestety te wielkie paki nie mają zatrzasku (tak jak to jest np. w 4kg) :-/
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

My kupiliśmy ostatnio 4kg i trzymamy w okrągłym pudełku po dużej marmoladzie, ale nie wiemy czy nie wywietrzeje, dlatego na początek chcieliśmy spróbować. Zastanawiam się ile zajmie Diselkowi zjedzenie takiego wielkiego wora chrupek <gwiżdże>

Jeśli chcesz mieć tanio karmę, to może popytaj się osób na forum i będziecie zamawiać 10kg na pół? Ja chciałam tak zrobić, tylko nikogo nie mam tak blisko :-P
monika§

Hmm, nie jest to w zasadzie taki zły pomysł :-D Teraz już nie koniecznie, ale na przyszłość, można spróbować coś pokombinować ;-)) Tylko zanim on to zje,.... to trochę czasu minie <lol> Choć muszę przyznać, że te chrupki dla brytków, są naprawdę duże <shock> A mimo to, Diesel nie ma problemu z połykaniem całej chrupy :-/
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Ale Diesel ma radochę, taka wielka paka i wszystko dla niego :ok:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Połyka całe chrupki <shock> Ja na razie mieszam Misi z kittenem i co mnie bardzo cieszy wpierw wyciąga z miski Britisha i go fajnie chrupie, a potem z braku laku wciąga małe chrupki <mrgreen>
Jeśli nie ma problemu z połykaniem to ok, może po prostu szkoda mu czasu na rozgryzanie <lol> Jeśli nie rozgryza chrupek, to chyba będziesz musiała poszukać coś na ząbki, żeby mu się oczyszczały ;-))
monika§

Też mu narazie wymieszałam z kittenem :-) Póki co się jeszcze nie martwię, bo nie zawsze połyka w całości, chodziło mi raczej o to, że nie ma z tym problemu ;) Jak mu się nie uda rozgryźć to wcina całe skubaniec :-D
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ale prezentów Dieselek dostał <mrgreen>
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Fajne zakupy dla super kotka :-) a jego zaskoczenie <rotfl> ja trzymam karmę w wiaderku plastikowym z pokrywą jest szczelne i karma nie wietrzeje,na codzienny użytek mam puszkę 1/2 kg,powiedz mi jak duży jest Diesel czy do tej kuwety wejdzie spory kocur ?
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Super zakupy :ok:
Ale ma kicio raj na ziemi !
(mam taka sama kuwete, tylko "szersza" - bo Cat'it istnieja dwie szerokosci, ja jestem bardzo zadowolona <tańczy> )
monika§

jasminka pisze:Fajne zakupy dla super kotka :-) a jego zaskoczenie <rotfl> ja trzymam karmę w wiaderku plastikowym z pokrywą jest szczelne i karma nie wietrzeje,na codzienny użytek mam puszkę 1/2 kg,powiedz mi jak duży jest Diesel czy do tej kuwety wejdzie spory kocur ?
Hmm, Diesel waży 4,9kg ale nie wydaje mi się żeby był jakimś szczególnie dużym kocurem :-(
Ale spokojnie - kuweta pomieści nawet 3 koty wielkości mojego jednego <lol>
Zablokowany