Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Tak zdecydowanie Mimbla przejawia talent artystyczny. Nie dość, że avatar ma taki ładny to jeszcze takie genialne kolaże tworzy <lol>.
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Jakby nie było podobieństw, to na nic by sie zdała umiejętności wycinania i wklejania <lol>

Paskudy na dniach kończą 11 miesięcy. Zostało nam karmy dla kociąt na najbliższy tydzień [ten wór miał 15 kilo, nie wiem, skąd sobie ubzduralam, że tylko 10...] a Taste Of The Wild z Krakvetu nadal nie przyszedł... Poza tym dzisiaj nastąpił prawdziwy kryzys w naszym ognisku domowym... Nie wiem, co z nami będzie dalej... Zabrakło kocich kabanosów! Igor łapie mnie co chwilę za łydki i drze swoj rockandrollowy pyszczek, a Ozz strzelił focha. Przeszukują wszystkie reklamówki z Tesco, jakie są w domu. Miauczą żałośnie. Wyłożyłam Bozitę do miseczek, może mi przebaczą...

Lans Igora na kanapie: pochwaliłam go, że tak ładnie pozbyl się tłuszczu na boczkach, więc się pręży przed obiektywem. Ozor natomiast wlepił wzrok w telewizor- może uda się z jakichś Telezakupów Mango zamówic cichaczem kabanosy?

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Fotki jak zwykle piękne, mi 2 tygodnie temu powiedzieli , że Taste , bedzie dopiero po wielkanocy,więc anulowałam zamówienie i kupiłam w e-karmie,dostałam w ciągu 48 godzin od zakupu http://www.e-karma.pl/product-pol-261-T ... ntain.html
Gonab
Kontakt:

Post autor: Gonab »

Pierwsze zdjecie mnie powaliło :haha: noo lans pełną gębą :) tak w ogóle to Ig powinien być persem z tymi gałami i wiecznie zdziwiona minką <tańczy>
Awatar użytkownika
Duduś
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Duduś »

no, jak to mogło kabanosików zabraknąć <shock> ;-))
Futra piękne , i ten wytrzeszcz <mrgreen>
Agathea

Post autor: Agathea »

Skandal tak zaniedbywać koty noo :-x żeby kabanosków brakło :haha:
Foty super a miny Iggego obłedne :kotek:
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Mimbla zabiedbanie niewybaczalne z tymi kabanosami :-x
A ile waży Ferduś Iguś?
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Czasem wystarczy ugotować sobie bób na sałatkę i podzielić się z kotami, aby odkupić swe winy <mrgreen>
Renia i MEGAN pisze:Mimbla zabiedbanie niewybaczalne z tymi kabanosami :-x
A ile waży Ferduś Iguś?
Kulka Kot przeobrazil sie w Mistrza Fitnesu II .
Igor waży teraz koło 4500 czyli lekko stanął w miejscu- był czas, gdy mieli z Ozzem podobna wagę. Ale wtedy Igor spędzał czas głównie na leżeniu na boku i obserwowaniu oraz jedzeniu. Teraz jest maszyną do zabawy... Rano rozkrada mi pędzle i kosmetyki, po południu przeszukuje siatki z zakupami, wieczorem morduje biedne sznurówki od butów... Zachowuje się jak niesforny kociak, wczoraj musiałam mu z paszczy wiciągac sznurówkę, bo zaczął ją połykać jak spaghetti...
A w jego misce wiecznie większy ubytek niż u Ozza... Magia, moi drodzy, magia!

Wydaje mi się, że zrobiłam mu kiedyś zdjęcie z góry, na którym widać brzucho, musze sprawdzić i zrobić porównanie "przed i po ".
Jakby ktoś chciał trenera dla swojego kota, to mogę Ozza wypożyczyć. Oczywiście za odpowiednią ilość kocich kabanosów <diabeł>
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

To teraz podziel się przepisem na sałatke <święty>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

kasia z gdyni pisze:To teraz podziel się przepisem na sałatke <święty>
Zadzierzgnęłam nowy temat <mrgreen>
Zablokowany