Bentley - niebieski brytyjczyk

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

O rety, Bentley'asty.... no cos Ty, chlopie !
Kuruj sie szybciutko, wracaj do pelnej formy !
:kotek: i :hug: maly przystojniaku ! ;-))
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jak dzisiaj czuje sie nasz Bentleyek, czy już choróbsko pogonione? :axe:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Od dziś południa już dwa razy wkropiłam krople Bentley'owi, bo nie zdąrzyliśmy wczoraj przed zamknięciem apteki. Mąż go trzyma, ja wkrapiam, nie wiem jak to zrobić, aby od razu oczu nie zamykał, bo po prostu mu kropelki zaraz wypływają... Wiem, że to nie człowiek, któremu można powiedzieć "nie zamykaj oczu". Mam nadzieję, że chociaż kropelki "obmywają" jego oczka :-| Tabletki przemyciłam rano w mokrym, ta gapa nawet nie zauważyła różnicy <lol> . U Bentley'a ciężko zauważyć, że jest "coś nie tak" bo apetyt ma jak zawsze, wieczorne polki galopki też są, tylko jedynie oddycha przez nosek :-( .

Szelki zapinane już na dodatkowo dorobioną "dziurkę" :-)

Obrazek
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Lenka jedną ręką przytrzymaj oczko Bentleya, żeby nie zamykał przez chwilkę. Po zapuszczeniu delikatnie pomasuj dolną powieczkę. :) Dobrze, że ma apetyt, to oznacza, że nie jest gorzej. <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Lenka krople wpuszczasz w kącik wewnetrzny oka ,małż. trzyma łepek żeby sie nie ruszał, a Ty postaraj się deleikatnie otworzyć szeroko to oczko i zamknąć z ta kropelka żeby ładnie sie rozeszło lekarstewko.
No nie wiem jak to wytłumaczyć <zły>

U Kali tez wpuszczałam w kącik i potem odrobine przytrzymałam główkę żeby nie wyskoczyła ta kropelka w trakcie zwiewania z kolan.

Kolorek to anioł jemu mozna wszystko i dzięki temu cierpliwie wszystko mozna mu leczyć.

No ,ze wetka Was nie nauczyła :-x nasza dr Agnieszka chyba naprawde jest niesamowita ona zawsze wszystko pokazuje i uczy :ok:
kotku

Post autor: kotku »

No śliczny jesteś Bentleyku, śliczny. A teraz pomóż troszkę Pańci i otwieraj oczka szeroko :kotek: Trzymam kciuki za szybki powrót do formy <ok>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Krople wkropione tak, jak Danusia nam zaleciła i metoda się sprawdziła :-) ! Bardzo dziękujemy za pomoc <pokłon> i wszystkie kciuki za zdrowie mojego szczęścia <zakochana> .
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Takie ładne oczka to muszą być zdrowe, więc Bentleyku nie opieraj się i ładnie otwieraj oczka, żeby kropelka wpadała tam, gdzie jej miejsce. Troszkę wytrzymasz i będzie super <ok> :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Rosnie cudnie to kocisko. <zakochana>
Normalne, ze szelki robia sie "za male" ;-))
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

A to ci "grubasek" <lol> Niedługo będzie trzeba szelki na zamówienie robić <lol>
Zablokowany