Megi i Fibi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
basienka
Hodowca
Kontakt:

Post autor: basienka »

kiciule słodziaste a ich futerka bardzo pięknie się prezentują na białym kolorze :kotek:
Gonab
Kontakt:

Post autor: Gonab »

Z jednej strony dobrze że sportsmenka, z drugiej żeby nie zapominała jeśc , bo i takie poznałam co nie mają czasu..... :)
A zdjęcie czarnonosej z łapkami skrzyżowanymi po prostu boskie - koty są niesamowite ze swoimi pozami :D:D:D
Awatar użytkownika
Vanicca

Post autor: Vanicca »

Najważniejsze, że Chudzina zdrowa :kotek:. Głaski dla obu pięknych panienek :kotek:
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Oczka Megi są fajne mają taką czarną obwódkę :-) i pamiętajmy szczupłym lżej ;-))
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

A to specjalnie dla Ciebie MIMBLA :D
Nie tylko Twoja kosmetyczka jest rozbierana na części pierwsze :D Zwykle pędzle trzymam z daleka od kociastych.. wiadomo.. higiena. Ale zawsze jak wracam z Krakowa Megusia pomaga mi się rozpakować i najpierw wypruwa pędzel namiętnie go wylizując, widocznie uwielbia smak pudru :D

Obrazek
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ja mam dwa takie kabuki na krótkim trzonku, bo lubuję się w podkładach mineralnych- i wlaśnie te pędzle najbardziej nęca Iggiego. No i najłatwiej je ukraść...

Ja rozumiem, że damesa może mieć zapędy do makijażu, nawet jeśli jest to tylko makijaż języka <lol> Ale kocur? Toż to nie przystoi! <gwiżdże>
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Oj ja moje kabuki trzymam na honorowym miejscu :) Jak sądzę EDM nie jest Ci obce :) a szczerze powiem, że właśnie z tej firmy "smakowały" Megi najlepiej, więc trzymam z dala od jej zasięgu :-x :-x
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Renia i MEGAN pisze:Oj ja moje kabuki trzymam na honorowym miejscu :) Jak sądzę EDM nie jest Ci obce :) a szczerze powiem, że właśnie z tej firmy "smakowały" Megi najlepiej, więc trzymam z dala od jej zasięgu :-x :-x
<lol> A pudełeczkami od podkładów i cieni do oczu Igor gra w hokeja...
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

tak młoda, a malować się chce 8-) :kotek:
Awatar użytkownika
Silvia_pl
Kontakt:

Post autor: Silvia_pl »

Dobrze, że ja ma mam kawalerów.... :-)
Zablokowany