Miot O: Ino i SC Aramis Dąbrowa*PL

Zablokowany
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Już mamy 99 i 109 <mrgreen>

Koniec podawania wag, teraz jeszcze żebym uwierzyła, że naprawdę mam dwie dziewczynki <zakochana> Bohdan taktownie nic nie mówi, nawet już nie pyta, kto zostaje, przyjął cios na klatę jak należy <diabeł>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dorszka pisze:... Bohdan taktownie nic nie mówi, nawet już nie pyta, kto zostaje, przyjął cios na klatę jak należy <diabeł>
:haha: :haha: :haha: Ale się uśmiałam tym stwierdzeniem faktu <rotfl>

Cieszę się, że maluszki już wciągają i przybierają samodzielnie <klaszcze> :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Dorszka pisze:
Bohdan taktownie nic nie mówi, nawet już nie pyta, kto zostaje, przyjął cios na klatę jak należy <diabeł>
no cóż :haha:
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

Dorszka pisze:Już mamy 99 i 109 <mrgreen>

Koniec podawania wag, teraz jeszcze żebym uwierzyła, że naprawdę mam dwie dziewczynki <zakochana> Bohdan taktownie nic nie mówi, nawet już nie pyta, kto zostaje, przyjął cios na klatę jak należy <diabeł>
:haha: nie mogę
Jednak marzenia się spełniaja :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Gosia i Ira pisze:Jednak marzenia się spełniaja :kotek: :kotek:
Tego jeszcze nie wiadomo, trzeba poczekać, ale zawsze szanse są większe przy dwóch panienkach <mrgreen>
Darek
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Darek »

Dorszka pisze:Już mamy 99 i 109 <mrgreen>

Widzisz, Wasza czerwcowa wizyta u mnie okazła się kluczowa dla sprawy! Bohdan zobaczył, że można mieć nawet dwa razy więcej kotów i nic złego się nie dzieje <mrgreen>
Awatar użytkownika
artur
Hodowca
Hodowla: Debricon*PL
Kontakt:

Post autor: artur »

Dorotko, Darku świetnie się Was czyta :) To cudowne że po chwilach niepewności nadszedł czas odprężenia i dobrego humoru. Trzymamy kciuki za maluszki narodzone i za te które jeszcze w Gattcie się chowają.
Awatar użytkownika
bajewka
Hodowca
Hodowla: Bajbri*Pl
Kontakt:

Post autor: bajewka »

Bohdanowi zawsze się przyda pomocnik w kawiarni i to czekoladowy-zawsze może zamiauczeć, że klient wszedł <lol>
Awatar użytkownika
Ada

Post autor: Ada »

- po chwilowym niebycie na Forum i ja biegnę z Gratulacjami,,,historię narodzin i tych pierwszych chwil - czyta się jak niezły kryminał, ale na szczęście z happy endem...i niech tak zostanie...
- rośnijcie maluszki i nabierajcie sił a ja cierpliwie zaczekam na wasze fotki żeby podziwiac wasze pysiaki...

- trzymam kciuki za Gattę <ok>
Awatar użytkownika
donka

Post autor: donka »

I ja, jak zwykle na szarym końcu <oops> ale ogromnie i z całego serducha gratuluję malutkich dziewczynek <klaszcze> Cieszę się, że Ono takie dzielne i zostało z nami <serce> <klaszcze>
Za sprawne rozpakowanie Gatty trzymam WIELKIE kciuki <ok>
Niech będzie kolorowo :-D
Zablokowany