Miot O: Ino i SC Aramis Dąbrowa*PL

Zablokowany
Awatar użytkownika
Mada
Hodowca
Hodowla: CHAKRAM*PL
Kontakt:

Post autor: Mada »

Kciuki trzymam za maluchy <ok>
Dorszka pisze:Bohdan taktownie nic nie mówi, nawet już nie pyta, kto zostaje, przyjął cios na klatę jak należy <diabeł>
Hehe... Twardziel z niego <klaszcze>
Awatar użytkownika
Dorszka
Administrator
Kontakt:

Post autor: Dorszka »

Dziś zrobiłam pierwsze zdjęcia, przepraszam, że każde w innym odcieniu, ale rozbiłam z przyczyn technicznych w łazience, gdzie mam światło ledowo - jarzeniowe, każdy sobie wyobrazi, jaki balans mi wyszedł. Próbowałam, na ile się dało, przywrócić wszystko do jako takiego poziomu, ale nie we wszystkim wyszło, przepraszam.

Dzieciaczki Inusiowe jeszcze są z Gattą, po wczorajszym skromniejszym przyroście, jako że mleka było mało w pierwszej dobie, dziś już ruszyły, jakby po jakimś dopalaczu - w końcu pyszczydełka już wytrenowane, zapotrzebowanie całkiem spore, więc wisząc bez ustanku na swojej drugiej matce, natychmiast przestawiły mleczną fabryczkę na najwyższe obroty <lol> Gatta kocha je bardzo, wreszcie są zadbane, bo dla Ino sztuki dwie to nie było żadne macierzyństwo, dobrze, że je karmiła, toaletę musiałam w dużej mierze załatwiać za nią, i dziewczynki ciągle były niedomyte. Gatta to zupełnie co innego! Obie panienki wypucowane, aż lśnią, brzuszki już stale bez napięcia, bo wymasowane regularnie, więc dziewczynki cichutkie ciągle tylko przy cycach mlaskają. Mam po dwa zdjęcia, Ono już całkiem sensownie wygląda, już się czuje kotka, jak się ją bierze do ręki, zobaczymy, która panienka nam szeregi zasili. Na razie jestem na trochę przegranej pozycji, bo wszyscy cisną , żeby to była Ono, i ja w sumie też bym chciała, chociaż łepetyna Szylkreci, to jest ta moja łepetynka właśnie... No nic, zdecydują zupełnie inne względy, ani nie kolor, ani nie łeptynka, tylko że na inne względy to ja muszę jeszcze długo czkać <lol>

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Gosia i Ira
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Gosia i Ira »

wow BRI j już koffffam <serce>
Piękna jest Jestem jej wieeeeelką fanką
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

łojejuśku jakie kruszyneczki <zakochana> <zakochana>

cudne maleństewka aż się ciepło koło serca robi jak sie na nie patrzy , przesliczne szkrabulki <serce> <serce>

ciągnijcie mleczko ile się da perełeczki , mega zdróweczka dla Was i mamuniek <serce>

no to teraz Dorotko chyba juz zapanuje względny luzik <mrgreen> tyle nowego szczęścia w Agilisowie <serce> zdróweczka i spokoju dla Was wszystkich <serce>
Awatar użytkownika
maga
Hodowca
Hodowla: KRABRIKA*Pl
Kontakt:

Post autor: maga »

Pięknotki :) ale j mnie zauracza ...jak ja lubie liliowe szylkretki.

Jeszcze se taką wyhoduje :radocha:
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Jakie maleństwa <zakochana>

Zdrowo rośnijcie kruszynki :kotek:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Cudne maluszki oba <zakochana>
Na ten moment to szylkrecia liliowa skradła bardziej moje <serce>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Jakie piękności słodkie <zakochana>
Zdrowo rośnijcie maleństwa <ok> <serce>
Mysza
Hodowca
Hodowla: Forastero*PL
Kontakt:

Post autor: Mysza »

Jak chcę czekolady tak ta j-tka mnie zachwyca <zakochana>
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

Aj , spóźniłam się, ale za to akurat na sesję zdążyłam <serce>
Zdróweczka dla maluszków, sił dla mamy i gratulacje za piękne kociaczki :redrose:
Zablokowany