Miot P: Gatta i IC Clearence von Macola 13*DE
-
- Hodowca
- Hodowla: Forastero*PL
- Kontakt:
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
bączku kochany tyle juz przeszedłeś <serce> <serce>
Dorotko istny koci kryminał ja też z gulą w gardle czytałam co napisałaś teraz już z każdą chwilką będzie lepiej szkrabku kochany rosnij zdrowo <serce>
Gattunia kochana <serce> tyle sie biduleczka nacierpiała ale jakie cudne ma dziecinki
Dorotko bardzo dzielna kobieta z Ciebie , nie dałabym rady zemdlałabym jak długa na bank
Dorotko istny koci kryminał ja też z gulą w gardle czytałam co napisałaś teraz już z każdą chwilką będzie lepiej szkrabku kochany rosnij zdrowo <serce>
Gattunia kochana <serce> tyle sie biduleczka nacierpiała ale jakie cudne ma dziecinki
Dorotko bardzo dzielna kobieta z Ciebie , nie dałabym rady zemdlałabym jak długa na bank
-
Ale historia! Ze szklanymi oczami człowiek to wszystko czyta, aż na końcu szczęśliwy finał i można odetchnąć z ulgą. Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem. Tak jak Danusia pisała - ja nerwowo bym wysiadła, a Dorszko poradziłaś sobie na medal <pokłon>
Trikolorka jest prześliczna, a nasz mały dzielny kiciuś, jest wyjątkowy, przez to co przeszedł uczucie sympatii do tego kocurka nie minie na pewno
Kibicuję maleńtaskom i przesyłam głaski dla dzielnej mamuni
Trikolorka jest prześliczna, a nasz mały dzielny kiciuś, jest wyjątkowy, przez to co przeszedł uczucie sympatii do tego kocurka nie minie na pewno
Kibicuję maleńtaskom i przesyłam głaski dla dzielnej mamuni
- asiak
- Agilisowy Rezydent
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- mimbla
- Kontakt:
- Bartolka
Ale emocje Jesteś niesamowita Dorotko <pokłon> Jak widać hodowla to trudna i wymagająca dużej wiedzy praca <pokłon> Super, że to opisałaś. Myślę, że dla niektórych pewne rzeczy dzieją się same, a prawda taka, że niejeden kociak dzięki Tobie żyje :-)
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzieciaczki <zakochana>
Trzymam mocno kciuki za wszystkie dzieciaczki <zakochana>