Kacper w nowym domu
- Miss_Monroe
- Moderator
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Trzymam kciuki za oczko Kacperka <ok>
Bożenko, może przyjrzyj się, czy wokół tego zadrapanego oczka nie ma zaczerwienień skóry albo przerzedzeń futerka. Moja Bella tak się podrapała, gdy zaczął ją uczulać jakiś składnik w mokrej karmie. Mam nadzieję, że u Kacperka to zwykłe zadrapanie, ale sprawdzić nie zaszkodzi.
Bożenko, może przyjrzyj się, czy wokół tego zadrapanego oczka nie ma zaczerwienień skóry albo przerzedzeń futerka. Moja Bella tak się podrapała, gdy zaczął ją uczulać jakiś składnik w mokrej karmie. Mam nadzieję, że u Kacperka to zwykłe zadrapanie, ale sprawdzić nie zaszkodzi.
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Bożenko pisałaś kiedys o koleżance dla Kacperka
tak niesmiało zapytam czy widziałas to?? viewtopic.php?p=194447#194447
tak niesmiało zapytam czy widziałas to?? viewtopic.php?p=194447#194447
-
Bożena
Dzięki cioteczki ,że nas pamiętacie <pokłon> u nas trochę czas za szybko leci ,ale Kacperek zadbany.Mój chłopaczysko ostatnio upolował sikorkę ,wpadła przez uchylone górą okno <shock> i położył mi ją pod nogi.Nie spodziewałabym się tego po nim.TŻ przezywa go od bańdziorów ,tłumaczy że sikorki się dokarmia a nie poluje.Z oczkiem byłam u weta i nic się nie działo ,poprostu sobie zadrapał a póżniej tarł.Dostał do przemywania Optex i jest w porządku. :-> Odnośnie koleżanki dla Kacpra Madziulam mamy już upatrzoną dziewuszkę tylko ten mój TŻ musi się zgodzić ,urabiam i urabiam ale narazie bez efektu.
Uploaded with ImageShack.us
A to moja 7,5 kg słodycz

Uploaded with ImageShack.us

A to moja 7,5 kg słodycz