Soniu szukam czegoś, czego nie musiałabym podawać siłą. Uro-Pet podawałam strzykawką na siłę i chciałam coś co ma bardziej naturalny skład bo podawanie na stałe Uro-Pet mi się nie podoba za bardzo i właśnie zastanawiam się nad tymi tabletkami.
Miss_Monroe pisze:Mój mąż mówi, że Bentley ma oczy jak narkoman <lol>
<rotfl>
Bentley przestał jeść mokre? To tak samo jak Meg. Zdumiało mnie szczególnie, że nie je nawet RYBY. Po dłuższym namyśle odkryłam przyczynę. Od jakiegoś czasu podaję jej tabletki z tranem. Meg jako zwierzę sucholubne doszła pewnie do wniosku, że skoro może połknąć tabletkę z kwasami omega i tranem, to po co będzie sobie brudzić wibrysy wciągając jakieś mokre ryby... Fuj. A w mokrym faktycznie można przemycić wiele zakamuflowanych lekarstw...
Głaski dla narkomana! :-)
U nas nie ma możliwości przemycenia tabletki w mokrym, bo ZAWSZE zostaje wypluta i przyklejona do ściany . W piątek weterynarz poproszę o nauczenie mnie podawania tabletek :-)
Lenka a jakie duże te tabletki Immunodola?
Ja zamówiłam i w piątek mam odebrać.
Też jestem ciekawa, jak te moje koto-stwory będą to jeść, albo pluć <mrgreen>
U mnie Majeczka je Immunodol jak smakołyk, Kacperka muszę poprosić, żeby otworzył bużkę, wrzucam do buziaczka i przeważnie łyka. Na koniec dostaje buziaka, za to, ze był taki grzeczny