Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Właśnie chciałam to zmienić ;-)) Ktoś na forum ma taki tylko, że z Hakana i półka nad budką jest przekręcona na prawą stronę, a pod nią wisi tuba, no i oczywiście na górze rozeta :-D

Mam nadzieję, że ten ktoś (nie pamiętam w którym wątku to było) nie pogoni mnie za podkradanie pomysłu ;-))

Edit:
Lumi lecę do Twojego wątku zobaczyć drapaczek :-P
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Piękne zdjęcia Lumiaczka zobaczyłam <zakochana> ale niestety zdjęcia całego drapaczka nie znalazłam :-( byłabyś tak miła i cyknęła dla mnie :foto: oczywiście z modelką :-P
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Asiu ja tego drapaka nie moge znaleźć na stronie, a jestem w pracy, ale z tego co pamiętam, Hakan wrzucił zdjęcie całego drapaka do ''galeria hakana'' <hm> Prosty ale funkcjonalny, więcj ja polecam :-)
adabellqa

Post autor: adabellqa »

kochane koleżanki!
moja siostra planuje zbudować własnoręcznie czyli rękami męża :-P drapak. chciałam zapytać czy któraś z was wie gdzie kupić taki materiał dywanowy dobrej jakości. wiem że niektóre z was robiły drapaki ale sztruksowe, a z dywanu ktoś robił??

adabellqa
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Donka robiła tuby z wykładziny dywanowej, ale od długiego czasu nie może jej nigdzie dostać.
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

A w czym dywan jest lepszy dla kotow niz sztruks ? Ja przyznam szczerze, ze osobiscie bardziej podobaja mi sie w sztruksie, ale moze kociaste wola dywan ? <suchy>
No i zastanawiam sie tez, ktory material sie lepiej "starzeje"... i tu juz chyba wygrywa dywan - pozaciagany pazurkami sztruks chyba nie wyglada najlepiej.... <hm>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Dywan się tak nie brudzi i wolniej się " starzeje" słusznie zauważyłaś :)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ja mam drapak ze sztruksu z pół roku od Rufiego i nigdzie nie jest pozaciągany ;-)) Wydaje mi się, że trzeba po prostu pamiętać o regularnym obcinaniu pazurków i problemu nie ma. Drapak cały czas wygląda jak nowy.
adabellqa

Post autor: adabellqa »

Sonia pisze:Donka robiła tuby z wykładziny dywanowej, ale od długiego czasu nie może jej nigdzie dostać.
dzięki, odezwę się do niej może mi coś podpowie :)
Awatar użytkownika
jasminka
Agilisowy Rezydent

Post autor: jasminka »

Miss_Monroe pisze:Ja mam drapak ze sztruksu z pół roku od Rufiego i nigdzie nie jest pozaciągany ;-)) Wydaje mi się, że trzeba po prostu pamiętać o regularnym obcinaniu pazurków i problemu nie ma. Drapak cały czas wygląda jak nowy.
Kiedy bedziesz miała go 3 lata to zauważysz zaciągnięcia mimo podcinanych pazurów ;-))
Zablokowany