Julcik pisze:Oh, Ty biedna! Widzę,że nikt cię nie uświadomił <mrgreen>
To my mieszkamy z kotami.
To koty pozwalają nam płacić rachunki.
To my mamy robić kotom zakupy nigdy na odwrót!
To są podstawowe zasady mieszkania z kotem <lol>
Ale też te nasze koty są najlepsze,najbardziej kochane,najsłodsze, i najpiękniejsze <zakochana>
Hahahahahahahhahahaha
no tak.... MM i teraz już wszystko jasne
Jak dobrze, że już oświecona zostałaś
<rotfl> <rotfl> <diabeł>
Chodzi o to, że ja znam jego możliwości <lol>
On jest bardzo spostrzegawczy, ale tylko gdy np. w miseczce już widać dno mimo, że coś tam jeszcze z suchego zostało. To taka awantura się dzieje i jeszcze mnie prowadzi do kuchni, żebym zobaczyła jaka tragedia i że jedzenie przecież samo zniknęło <lol> !
Już widzę Bentleya do mnie mówiącego: idź zapłać za "n" bo rachunek przyszedł!
Lenka serdecznie gratuluję <klaszcze> No ale z takim pomocnikiem nie mogło być inaczej <lol> Fajny z Bentleyka pomocnik-naukowiec
Bardzo sympatyczni ludzie w tym ModernPet pracują. Miałam okazję porozmawiać z kilkoma osobami w zeszłym roku na wystawie psów. To było tuż przed otwarciem sklepu.
Bo to może krasnoludki mu podjadły.... No coś Ty
Poza tym, jak możesz nie zauważyć, że miska już pusta się robi.
Biedny Bentluś musi głos nadwyrężać
Nie no dobra już powazna będę. Chyba
Agnieszko masz 100% rację, ja się osobiście z nimi widziałam ostatnio na wrześniowej wystawie. Przesympatyczni ludzie, którzy mają zwierzaki, sami doskonale wiedzą, co znaczy być pozytywnie, zwierzakowo- zakręconym <lol> . Zajmują się tym co jest ich pasją.
GRATULUJE i tutaj, MM !
A ze Bentley jest bardzo inteligentny, to powszechnie wiadomo ! Zakrecil sobie Pancie wokol lapy i robi z nia co chce <rotfl>
Od czasu do czasu zgrywa gwiazde, zeby sie Panci przypadkiem nie zapomnialo, kto w domu jest NAJPIEKNIEJSZY <zakochana>