Lumi :)
- asiunia0312
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
- ida sierpniowa
No w końcu jestem i u Lumi <mrgreen> .
Witam się więc Wami serdecznie <serce> .
Lumisia śliczniasta no i słuszną linię ma Nasza (kocia) Władza
.
Kamiko a co do Sarusi to sens ma tylko jedna zasada, że kochanego ciała (kota) nigdy za dużo, zwłaszcza że ona ma taaakie wielgachne otwarte na ludzi serducho <serce> .
Nigdy nie zapomnę jak mnie serdecznie przyjęła jak do Was przyjechałam <zakochana> .
Witam się więc Wami serdecznie <serce> .
Lumisia śliczniasta no i słuszną linię ma Nasza (kocia) Władza
Kamiko a co do Sarusi to sens ma tylko jedna zasada, że kochanego ciała (kota) nigdy za dużo, zwłaszcza że ona ma taaakie wielgachne otwarte na ludzi serducho <serce> .
Nigdy nie zapomnę jak mnie serdecznie przyjęła jak do Was przyjechałam <zakochana> .
- Miss_Monroe
- Moderator
- Agnes
Dziękuje Wam bardzo, ciesze się, że się podoba
EwaL, Becia, Sonia- zdjęcie jest obrobione (zdjęty kolor, pomijając oko) a zdjęcia do kalendarza miały być bez ''efektów specjalnych''
ciekawostka, fotka została cyknięta sony ericsonem :-) odkryłam opcje MAKRO w telefonie, a ja zdjęcia makro uwielbiam (ptaszki, muszelki, kwiatki, motylki i kocie nosy oczywiście, to to co lubie najbardziej <mrgreen> jakie było moje zdziwienie, że telefon może robić takie zdjęcia :-)
Pozdrawiam wszytskich serdecznie, głaski posyłam
i udanej niedzieli życze
u nas 3 stopnie, zima idzie... brrr
SHEszunia, DZIEŃ DOBRY <mrgreen>SHEszunia pisze: PS na dobranoc nie zdążyłam, więc piszę Dzień Dobry![]()
EwaL, Becia, Sonia- zdjęcie jest obrobione (zdjęty kolor, pomijając oko) a zdjęcia do kalendarza miały być bez ''efektów specjalnych''
ciekawostka, fotka została cyknięta sony ericsonem :-) odkryłam opcje MAKRO w telefonie, a ja zdjęcia makro uwielbiam (ptaszki, muszelki, kwiatki, motylki i kocie nosy oczywiście, to to co lubie najbardziej <mrgreen> jakie było moje zdziwienie, że telefon może robić takie zdjęcia :-)
Yamaha, no widzisz, powoli to do mnie dociera, że chyba musimy przejść na diete <hm> dla mnie moja klusia jest piękna <zakochana> ale nie chce jej w przyszłości zaszkodzić. Ciężko jest mi ograniczyć jedzenie, bo jak już kiedyś pisałam, Lumi dużo nie je...a nie chciałabym jej chować miseczki z suchym. Od kilku dni przeglądam różne karmy ale nie moge się zdecydować, co by było najlepsze. Musze się zwrócić po pomoc do fachowców w dziale, żywienie kota :-)yamaha pisze: - po czwarte : 4900 na 10 miesiecy to chyba rzeczywiscie sporo... Jak na moje, nie fachowe oko, Lumi nie jest "za gruba", ale moze trzebaby jednak zaczac troszke uwazac na ilosc jedzenia ?
Pozdrawiam wszytskich serdecznie, głaski posyłam
u nas 3 stopnie, zima idzie... brrr
- yamaha
- Genius Loci