Jakim modelem? Cholibka u mnie chyba nie ma makro.... <suchy>Lumi pisze:
ciekawostka, fotka została cyknięta sony ericsonem :-) odkryłam opcje MAKRO w telefonie, a ja zdjęcia makro uwielbiam (ptaszki, muszelki, kwiatki, motylki i kocie nosy oczywiście, to to co lubie najbardziej <mrgreen> jakie było moje zdziwienie, że telefon może robić takie zdjęcia :-)
Lumi :)
- SHEszunia
- Agnes
chyba tak będe musiała zrobić, tylko nie wiem na co się zdecydować <hm>yamaha pisze: Moze faktycznie zmien po prostu chrupki na jakies "lzejsze"
mnie by się serce krajało jakbym miała jej chrupki wydzielać, dzielna jesteś
w995i :-)SHEszunia pisze: Jakim modelem? Cholibka u mnie chyba nie ma makro.... <suchy>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Aguś, zajrzałam do swoich notatek 8-) Bella w wieku Lumi ważyła 5500. Zaglądając, byłam pewna, że mniej. Obecnie (po roku) waży 6200, czyli przez rok przybyło jej 700 gr. Ona jest dość spora, okrągła, ale wydaje mi się, że nie gruba. Gdy patrzę na nią z góry, nie ma zaokrąglonych boków. A Lumi wygląda grubo? U nas Bella mniej więcej po skończeniu roku dość mocno przyhamowała ze wzrostem wagi.Lumi pisze:wczorajsza waga... 4900 <shock>
Ostatnia fotka mistrzostwo świata
- Agnes
Agnieszko, Ty mnie zawsze potrafisz pocieszyćAgnieszkaP pisze:
Aguś, zajrzałam do swoich notatek 8-) Bella w wieku Lumi ważyła 5500. Zaglądając, byłam pewna, że mniej. Obecnie (po roku) waży 6200, czyli przez rok przybyło jej 700 gr. Ona jest dość spora, okrągła, ale wydaje mi się, że nie gruba. Gdy patrzę na nią z góry, nie ma zaokrąglonych boków. A Lumi wygląda grubo? U nas Bella mniej więcej po skończeniu roku dość mocno przyhamowała ze wzrostem wagi.
Sugeruje się tylko wagą, widze, że jest zaokrąglona tu i uwdzie ale dla mnie wygląda...dobrze :-) jest ciężka poprostu :-) Jutro mam wolne, więc postaram się zrobić zdjęcie z góry i z boku i wstawie do oceny :-) a Twoja Bella, to dla mnie <zakochana> zresztą sama wiesz :-)
zdjęcia robie nikonem D40 :-) ale to o którym jest mowa, faktycznie zostało zrobione telefonem, wciąż jestem w szokufiszunia pisze:Nie wierzę, że to telefonem! Własnie miałam zadać pytanie jaką masz lustrzankęNo ale widać od razu talent zdjęciowy ;D
- margita
- Agilisowy Rezydent
- fiszunia
Kot kotu nie równy. Moja kicia ważąc 5300 wyglądała jak beka, brzuch się prawie po ziemi sunął, zero chęci do jakiejkolwiek aktywnosci. Została wysłana przez weta na dietę, waży teraz 4800 i jest ogromna różnica! Ale widziałam kota który wyglądał na otyłego jak moja kicia wcześniej a ważył 7kg, gdzie moja kicia waząc 5,3 wyglądała jak on!
- Gosia i Ira
- Hodowca
- Kontakt: