Lolek
- EwaL
Wstępnie Lolek będzie do odbioru po 20 grudnia i tak się zastanawiałam, czy kotek zdąży się oswoić z nowymi warunkami i wizyta gości w święta nie będzie dla niego za dużym stresem. Do tego sylwester, gdzie zapewne wyjdziemy z domu wieczorem, a huki i wystrzały za oknem będą nieuniknione. Jeśli dla jego dobra odbiór powinien być po nowym roku to żalem wielkim, ale poczekam. Nie chcę przysporzyć dodatkowego stresu kociakowi, tylko dlatego, że ja nie mogę się doczekać. I co tu robić?
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- EwaL
Dziękuję za odpowiedź i tak też chyba zrobię po ustaleniu z hodowcą. A sylwester i związane z tym odgłosy? Kotek zostałby sam na noc. A już te parę dni w tą czy w tą wytrzymam (niestety).Dorszka pisze:Ja w takich przypadkach zawsze doradzam odbiór po przerwie świątecznej, dla kociąt to znacznie lepsze rozwiązanie.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Miałam na myśli po całej przerwie, łącznie z SylwestremEwaL pisze:Dziękuję za odpowiedź i tak też chyba zrobię po ustaleniu z hodowcą. A sylwester i związane z tym odgłosy? Kotek zostałby sam na noc. A już te parę dni w tą czy w tą wytrzymam (niestety).Dorszka pisze:Ja w takich przypadkach zawsze doradzam odbiór po przerwie świątecznej, dla kociąt to znacznie lepsze rozwiązanie.
- EwaL
- yamaha
- Genius Loci
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jak by nie było prezent na święta będzieEwaL pisze:Właśnie o tym myślałam ostatnio, bo nie wiem jak liczyć. Maluch urodził się 20 września, czyli 12 tygodni skończonych będzie miał 13 grudnia, ale jeśli liczyć na miesiące to 20 grudnia. Już sama nie wiem na która datę się nastawiać.asiak pisze:Czy znasz już konkretny termin odbioru kici <?>
- ida sierpniowa