To jasne, kto rządzi Kocham go bardzo, a mój 8-letni syn go uwielbia i mówi o nim-"nasz słodziak" albo "no i co my byśmy zrobili bez tego naszego głupolka?" Mam super facetów <rotfl>
O Boziu, jaki on cudny <zakochana>
I taki pocieszny. A w tej wannie wygląda rewelacyjnie.
Wspaniały kremasek <serce> i widzę, ze jest fanem piłki nożnej, tak jak mój kot.
Rewelacyjny jest w tej wannie, aż nie do wiary. Ja tylko raz pół kota prałam, to był taki wrzask, że całe osiedle chyba słyszało, że mordują u mnie <lol>
Wiecie co mi się najbardziej podoba w moim? Nie wiem, może wszystkie brytki tak maja -powiedzcie, ale uwielbiam ten jego stoicki spokój, ten "olew" w spojrzeniu. Oczywiście potrafi być dowcipny i szelmowski, ale zdecydowania przeważa w jego zachowaniu taka asertywność, to spojrzenie "z góry" na wszystko, tak jakby mu wszystko zwisało (pierwsze zdjęcie )
agnieszka d pisze:Wiecie co mi się najbardziej podoba w moim? Nie wiem, może wszystkie brytki tak maja -powiedzcie, ale uwielbiam ten jego stoicki spokój, ten "olew" w spojrzeniu. Oczywiście potrafi być dowcipny i szelmowski, ale zdecydowania przeważa w jego zachowaniu taka asertywność, to spojrzenie "z góry" na wszystko, tak jakby mu wszystko zwisało (pierwsze zdjęcie )
Mój tez tak się zachowuje. Patrzy na nas czasami z lekkim znudzeniem. A jeśli akurat nie ma ochoty na głaskanie, to trzyma się na dystans.