Bursztyn

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

asiak pisze:Ej, dziewczyny, ten kot w wannie to sztuczny <lol> <lol> <lol>
Witam Was na forum :)
Tak podejrzewałam. A może on tak tylko na widok kamery, a poza planem zdjęciowym robi skoki i zwisy z żyrandola? <lol>
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

ojej , pierwszy raz widzę aby kot tak dał się zmoczyć <shock> i to dobrowolnie <shock> no ale imie chyba zobowiązuje <lol> Bursztynek dzielny chłopaczek <serce>
Awatar użytkownika
agnieszka d

Post autor: agnieszka d »

Powiem tak: po pierwsze zamykam drzwi od łazienki, zeby przypadkiem nie wybiegł mokry na mieszkanie, po drugie jak odkręcam wodę i biore go na ręce to jest "kwęk", ze on nie chce, po trzecie jak juz go postawię w wannie to stoi, ja zawsze zaczynam polewać go ciepławą wodą, potem przechodzę do chłodniejszej. Czasami niby chce juz wyjść, ale chyba sam nie jest do tego przekonany, bo jednak nigdy mi sam kąpieli nie zakończył.Więc sądzę po jego minie, że prysznic raczej lubi, zwłaszcza jak na dworze jest 30stopni ;-))
Potem zawijam go w ręcznik i delikatnie osuszam-no tego to wyraźnie nie lubi, ale jego nielubienie ogranicza się do kwękania <mrgreen> . Potem przez godzinkę ma robotę, bo się wylizuje :-P

A tak wogóle, to nie weim jak wasze, ale mój nie wykazuje ani cienia agresji. Właśnie jak mu się cos nie podoba, to co najwyżej pojęczy, ale na pewno nie wbije ani zębów ani pazurów (nie licząc oczywiście kociej głupawki, gdzie patrzy szerokimi czarnymi oczami i chwyta moją rękę wszystkimi łapami-ale wystarczy że syknę i puszcza). Wiem, ze to tylko zwierzę, ale jak podchodzi nieznane mu dziecko, to mam pewność, że nic mu nie zrobi. Co najwyżej ucieknie.
Awatar użytkownika
fiszunia

Post autor: fiszunia »

No nie wierze! Kto musiał tu maczać palce w tej kąpieli :D:D:D

słodziak
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Witajcie na forum :kotek: .
Ja się jeszcze z przypadkiem agresywnego brytka nie spotkałam. Tak prawdę powiedziawszy, to jeszcze żadnego agresywnego kota nie miałam okazji poznać. Ale koty, które znam mają bardzo oddaną służbę, jedzonko podane, kuwetę wysprzątaną itd. A najważniejsze, że mają dużo, dużo miłości.
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Witam Bursztynka :-)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Witam na forum :-) :kotek:
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Witajcie <ok>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Witam serdecznie :kotek: obejrzałam filmik z kąpieli i powiem, w szoku jestem <shock> jakby łapaki ktoś do wanny przykleił <lol> musiało być na prawdę gorąco ;-))
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Witam Bursztynka i jego Pańcię :-) Ja nie mogę uwierzyć, że kot tak może lubić prysznic. Cudowny widok :kotek: <zakochana>
Zablokowany