Nieładnie,żeby wątek dziewczynek zarastał pajęczynami
Holly & Bibi Nagada*PL i Lulu Agilis Cattus*PL
- ida sierpniowa
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
- Bartolka
Przyznam, że takiej pauzy to u nas jeszcze nie było. Komputer pęka w szwach, tyle w pamięci zdjęć na światło dzienne chce się wyrwać. No wstyd. Ja za to pękam z dumy jak na moje trzy Baryłki patrzę i dylemat ogromny mam, którą fotkę wybrać. Stawiam dziś na poprawny kadr, grzeczny portrecik i niezmiennie cudne oczka moich Skarbów. Serduszka moje najukochańsze. <zakochana> Dziewczynki są zdrowe, nadal plenerują, bo ku zdziwieniu wszystkich trochę się wiosennie porobiło. Mnie to cieszy, kotki również, mniej na pewno muchy, bo ze snu zimowego obudzone prosto w paszcze zadowolonych kotek wlatują.
Miłego oglądania :-)
Wiosennie tej jesieni...

Holinek

Bibulek

I najlmłodsza Baryłeczka Lulutek

:-)
Miłego oglądania :-)
Wiosennie tej jesieni...

Holinek

Bibulek

I najlmłodsza Baryłeczka Lulutek

:-)
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Śliczne dziewczynki Holinek i Bibulek oj widać ,że to już damesy kocie sie robią ten wyraz pysia juz bardziej poważny <serce> <serce>
ale nie ukrywam ,że serce mi bardziej bije jak widzę Agilisową panienkę co rodzina to rodzina <mrgreen>
no i ja tak bardzo zakochana w Kaluni widzę oczywiście w Luluni b.dużo podobieństwa
<mrgreen>
pućki <zakochana> ,spojrzenie <zakochana> , kształt główki <zakochana> , układ uszków <zakochana> no nie da się ich rozłączyć siostrzyczki i juz <lol> kremusiowa księżniczka Dzwoneczek <serce>
my też od 3 dni łapiemy muchy o najbardziej niewskazanych porach <mrgreen>
<serce> <serce> <serce> 
ale nie ukrywam ,że serce mi bardziej bije jak widzę Agilisową panienkę co rodzina to rodzina <mrgreen>
no i ja tak bardzo zakochana w Kaluni widzę oczywiście w Luluni b.dużo podobieństwa
pućki <zakochana> ,spojrzenie <zakochana> , kształt główki <zakochana> , układ uszków <zakochana> no nie da się ich rozłączyć siostrzyczki i juz <lol> kremusiowa księżniczka Dzwoneczek <serce>
my też od 3 dni łapiemy muchy o najbardziej niewskazanych porach <mrgreen>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt: