Wszystko o zabawkach dla kotów!

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Jakie to jest super. Bartolko, jak kupisz to wklej fotkę z bliska, żeby zobaczyć co to jest.
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Bartolka pisze:Nakręciłam się na zabawkę B.B Bugz <lol> Dzwoniłam przed chwilą to Arkadii i jest duży wybór w sklepie z zabawkami w cenie 19.90 :-) Chyba zaraz się wybiorę. No mam świra na punkcie moich Baryłeczek <lol>
Ojej, ojej Monika :-) ja też się nakręciłam <lol> . Koniecznie zdaj relację jak dziewczynki zareagowały na zabawkę i jak wygląda z bliska :-)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Jutro zamierzam kupić <mrgreen> A zdjęcie robaczka zamieściła magdakrawczyk na 31 stronie :-)
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

U nas robaczek furory nie zrobił :-) tzn po właczeniu patrzy za nim ale nie łapie go i nie goni za nim :-( raczej córka się nim bawi niż Karmelek :-)
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

elwiska3 pisze:U nas robaczek furory nie zrobił :-) tzn po właczeniu patrzy za nim ale nie łapie go i nie goni za nim :-( raczej córka się nim bawi niż Karmelek :-)
to dobrze ,ze chociaż różowy koteczek się zainteresował zabaweczką <mrgreen>
Awatar użytkownika
oomisoka

Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!

Post autor: oomisoka »

Niew iem czy ktoś już pisał o tej zabawce: http://www.swiatzoo.pl/pl/art/16978/VIT ... A-DLA-KOTA, ale jest rewelacyjna, u nas się sprawdza idealnie (i to już od ponad tygodnia, czyli długo <mrgreen> ). Arya może się nią bawić godzinami, a teraz dołączyła do niej Angelina i tak na zmianę męczą piórka <lol>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Właśnie zastanawiam się nad drobnym prezentem pod choinkę dla kotów moich dzieci. Może kupię im te piłki :-)
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

zakupiliśmy kilka dni temu robaczka (B.B Bugz) dla Lumi :-) kota szaleje <mrgreen> skacze, poluje, łapką przewraca, piruety kręci :-) mała rzecz a jak cieszy, ja polecam :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ja zamówiłam tego robaczka ale po kilku dniach dostałam wiadomość ze sklepu, że czas oczekiwania na niego wynosi ponad 3 tygodnie :-| W żadnym sklepie zoologicznym oprócz Karuska go nie widziałam :((((
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

u nas w sklepach takich rzeczy nie ma, nasz jest z ebay'a :-)
Zablokowany