Karmelek - nasze maleństwo
- Miss_Monroe
- Moderator
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Tośka dalej ma gorączkę - więc dziś zamiast do przedszkola jedzie do babci. A na popołudnie mamy bilety do cyrku
i bardzo bardzo chce iść.
A ja dziś o 3.35 robiłam oględziny kociej kupki - była ok. Sorki za opis ale zbita, gładka i niearomatyczna :-) Ale strach we mnie pozostał i kolejne też oglądać będę.
Ogólnie noc ciężka była. Tosia się rzucała, Karmelek się wybudzał, a mnie cały czas w głowie siedziała Snusiowa Florka
aaa i mąż też chory - ale do pracy poszedł - chyba nie lubię jesieni :->
A ja dziś o 3.35 robiłam oględziny kociej kupki - była ok. Sorki za opis ale zbita, gładka i niearomatyczna :-) Ale strach we mnie pozostał i kolejne też oglądać będę.
Ogólnie noc ciężka była. Tosia się rzucała, Karmelek się wybudzał, a mnie cały czas w głowie siedziała Snusiowa Florka
- SHEszunia
u mnie też się już zaczyna... Nastka smarka i chrypi, ojciec dopiero co się wykurował, ja pokaszluję... Jeszcze mój TŻ w kolejce będzie do chorowania...elwiska3 pisze:Tośka dalej ma gorączkę - więc dziś zamiast do przedszkola jedzie do babci. A na popołudnie mamy bilety do cyrkui bardzo bardzo chce iść.
Ogólnie noc ciężka była. Tosia się rzucała, Karmelek się wybudzał, a mnie cały czas w głowie siedziała Snusiowa Florka![]()
Dużo siły Ci życzę
-
aaGaa
obserwuj nadal qupala pod kierunkiem tej krwi... czy jest to glutek taki ciemny ze śluzem ... może Karmelek zjadł coś nieodpowiedniego może poskubał jakieś rośliny albo karma-może coś nowego dostał i tak też jelitka zareagowały? tak czy inaczej jeśli qupal z niespodzianką się powtórzy warto wybrać się do weta...
Karmelek pięknie się w tło wkomponował
Dużo zdrówka dla Panny Antoniny
Pozdrawiamy
Karmelek pięknie się w tło wkomponował
Dużo zdrówka dla Panny Antoniny
Pozdrawiamy
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Re: Karmelek - nasze maleństwo
To i ja spróbuję wkleić zdjęcie.
Ale jeszcze najpierw się wyżalę.
Mąż pożyczył swojej koleżance z pracy nasz transporter- przywoziła do domu kotka. A ja będą wczoraj u wetki powiedziałam jej to i zostałam upomniana :-) że nie powinno się pożyczać transportera.
No i teraz się boję - już mam wizję dezynfekcji transportera, szorowania itp a o wizji bakterii i wirusów nawet nie wspomnę. Bo jawią mi się one jak te pająki z wątku Kaś
a oto i Karmelutek łazienkowy - uszka jak wiewiórka :-)

Uploaded with ImageShack.us
Ale jeszcze najpierw się wyżalę.
Mąż pożyczył swojej koleżance z pracy nasz transporter- przywoziła do domu kotka. A ja będą wczoraj u wetki powiedziałam jej to i zostałam upomniana :-) że nie powinno się pożyczać transportera.
No i teraz się boję - już mam wizję dezynfekcji transportera, szorowania itp a o wizji bakterii i wirusów nawet nie wspomnę. Bo jawią mi się one jak te pająki z wątku Kaś
a oto i Karmelutek łazienkowy - uszka jak wiewiórka :-)

Uploaded with ImageShack.us
- Miss_Monroe
- Moderator
Karmelek jest śliczny :-) , ale... tylko jedno zdjęcie? Tak nie można
!
- Amber
Super Karmelek
Fajne te uszka :-)
- Becia
- Agilisowy Rezydent