Kahor Nagada*PL zwany Gacusiem

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Hehe my też chodzimy w nocy z latareczką małą. A rybiki też są u nas fajne, tylko że do oglądania nie do polowania. Kiedyś mieliśmy pod wanną w roku małego pająka to zniknęły rybiki i był spokój długi czas, ale ostatnio pająk zniknął gdzieś to i rybki zaczynają się pojawiać.
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

raczej nie :D moja namiętnie wcina muchy i biedronki, a czasem się nawet jakiś pajączek trafi.... brrr[/quote]mój też wcina wszystko co się rusza :-x do tego stopnia, że latem postanowił pożreć ose wykonując na niej najpierw kare śmierci poprzez pacnięcie łapą :-x skończyło się na tym, że to osa wykonała kare na kocie poprzez użądlenie w łape, a nostępnie wizytą u weta który też swoją karę kłującą igłą w doopsko wykonał <lol> a i tak rozumu go to nie nauczyło <lol>
Awatar użytkownika
ania1978

Soniu a może za tajemniczym zniknięciem pajączka kryje się któryś kociszonek <lol>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Na pewno nie, bo on sobie pod wanną siedział, a wejście jest zasłonięte kuwetą bo akurat tak stoi, więc koty na pewno nie miały nic wspólnego ze zniknięciem pająka <mrgreen>
Awatar użytkownika
ania1978

To chyba i ja skombinuje sobie jakiegoś pająka <diabeł> Niech pozjada te paskudne rybiki :-x Tylko z drugiej strony to obecnie najlepsza rozrywka nocna Gacusia <mrgreen> Poza spaniem oczywiście <lol>
Awatar użytkownika
agnieszka d

Post autor: agnieszka d »

U mnie tez owadów w domu nie ma <mrgreen> kiedyś znalazłam nóżki zielonego wielkiego pasikonika obok lodówki <zły>
Awatar użytkownika
ania1978

Dziś Gacuś odkrył nową pasję, a mianowicie wylegiwanie się na pralce gdy pralka pierze, i podskakiwanie razem z nią. Wcześniej uwielbiał włazić do środka i wylegiwać się w brudnej bieliźnie <diabeł> :-x . Przez te jego pralkową pasję moje dziecko prawie dostało zawału, gdy siedząc sobie w ciemnościach na kibelku, ujrzało wyłaniającego się z pralki Gacka (pralkę mamy ładowaną od góry) <rotfl> <rotfl> <rotfl>
Tak się mamy dzisiaj :foto: :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Gacus, chyba musisz zaczac troche sportu uprawiac..... albo zaczac uwazac na kalorie.
Bo jestes sliczny, ale wiecej "zapasow na zime" juz nie rob.
Awatar użytkownika
ania1978

yamaha pisze:Gacus, chyba musisz zaczac troche sportu uprawiac..... albo zaczac uwazac na kalorie.
Bo jestes sliczny, ale wiecej "zapasow na zime" juz nie rob.
jak tak możesz mówić o mojej chudzince Yamaho :-x on tylko tak na zdjęciach wychodzi kruszynka moja kochana <mrgreen> A tak poważnie to chyba już niedługo będziemy liczyć chrupeczki <lol> bo on by tylko na rękach chciał a mi już łapy wydłużyły się jak gorylowi <lol>
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Ja tak i o mojej Missuni : mroweczka, pcheleczka moja <zakochana> A 4.5 to niedzwiedzie cielsko wazy <lol> I chrupki niestety juz od miesiaca ma wydzielane....
Gacus jest W SAM RAZ, nie "za gruby", dlatego sie smieje, ze juz wiecej zapasow ma nie robic <lol>
Zablokowany