Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
-
kotku
Uwielbiam Koloradka. I Ciebie Danusiu, że tak mocno go kochasz i dbasz o niego i chuchasz i chronisz przed złym światem i choróbskiem <zakochana>
Widać, że jest szczęśliwy w jego przepięknych opalizujących oczkach, które są niepowtarzalne i nie da się go pomylić z żadnym innym kotem
Przesyłam kluskowi pięknemu dużo życzeń zdrowia i radości.
Wspaniale, że macie siebie nawzajem <klaszcze>
Widać, że jest szczęśliwy w jego przepięknych opalizujących oczkach, które są niepowtarzalne i nie da się go pomylić z żadnym innym kotem
- margita
- Agilisowy Rezydent
pięknie to Kotku napisałaś ...kotku pisze:Uwielbiam Koloradka. I Ciebie Danusiu, że tak mocno go kochasz i dbasz o niego i chuchasz i chronisz przed złym światem i choróbskiem <zakochana>
Widać, że jest szczęśliwy w jego przepięknych opalizujących oczkach, które są niepowtarzalne i nie da się go pomylić z żadnym innym kotemPrzesyłam kluskowi pięknemu dużo życzeń zdrowia i radości.
nic dodac nic ując ... <mrgreen>
dołączam się do życzeń <mrgreen> dużo zdrówka przede wszystkim ...
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
- Miss_Monroe
- Moderator
- donka
Danusiu, bardzo, bardzo się cieszę z tak dobrych wiadomości <klaszcze>
Ja co prawda po cichutku, bo do wylewnych osób nie należę, ale od samego początku, od kiedy tylko pokazaliście się na forum, strasznie mocno Wam kibicuję
Koloruś w moim sercu ma takie szczególne miejsce :-)
Niech Chłopczykowi jak najdłużej apetyt dopisuje
Ja co prawda po cichutku, bo do wylewnych osób nie należę, ale od samego początku, od kiedy tylko pokazaliście się na forum, strasznie mocno Wam kibicuję
Niech Chłopczykowi jak najdłużej apetyt dopisuje
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Moje kochane jak ja czytam co Wy tu piszecie to mnie łzy po polikach płyną naprawdę
,że taki mały <mrgreen> kocurek ,a ma tylu przyjaciół takich prawdziwych łobuz jeden tak szalał wczoraj z Olgowym szczurem ,że aż dziąsło sobie rozwalił i szczur ma czerwone plamki <mrgreen> ale taki był szczęśliwy i to jest najważniejsze
bardzo Wam dziękuje <serce> <serce> <serce>
,że taki mały <mrgreen> kocurek ,a ma tylu przyjaciół takich prawdziwych łobuz jeden tak szalał wczoraj z Olgowym szczurem ,że aż dziąsło sobie rozwalił i szczur ma czerwone plamki <mrgreen> ale taki był szczęśliwy i to jest najważniejsze
bardzo Wam dziękuje <serce> <serce> <serce>
- nataniela
- Hodowca
- Hodowla: Britabby*PL
- Kontakt: