Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
-
beniagor
- Hodowca
Pani Aniu jaki duży kocurek z Baxterka, zapowiadał się na klopsika no i jest
Bardzo ładnie rośnie, oj pańcia schlebia kocurkowi <lol>
Mój młodszy syn Mikołaj jak zobaczył najnowszy filmik, to stwierdził, mamo tęsknię za nim jeszcze bardziej. My wiemy, że kociaki mają bardzo dobrze w nowych domkach ale i tak za nimi tęsknimy
Pani Aniu w poniedziałek wyślę pocztą małą niespodziankę dla Baxterka
Mój młodszy syn Mikołaj jak zobaczył najnowszy filmik, to stwierdził, mamo tęsknię za nim jeszcze bardziej. My wiemy, że kociaki mają bardzo dobrze w nowych domkach ale i tak za nimi tęsknimy
Pani Aniu w poniedziałek wyślę pocztą małą niespodziankę dla Baxterka
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Pani Bernadetto, wiem, że na pewno wszyscy tęsknicie za kociakami. Mogę sobie wyobrazić to uczucie. Ja za Baxterkiem tęsknię nawet w pracy.
Pulpecik z niego, to fakt. Ale taki kształtny pulpecik, w sam raz. Ma Pani rację, zapowiadał się na klopsika i zaniepokoiłabym się, gdyby nim nie był :-)
Pomimo tego, że urosło mu si całkiem sporo, dla nas cały czas jest maleństwem, które każdego dnia dodaje nam coraz więcej pozytywnej energii. Taki mały promyczek z niego :-)
Już teraz dziękujemy za niespodziankę. I z niecierpliwością na nią czekamy. Jestem bardzo miło zaskoczona
Wszystkim dziękujemy za miłe słowa
Pozdrawiamy sennie w ten jesienno-zimowy wieczór.

Pulpecik z niego, to fakt. Ale taki kształtny pulpecik, w sam raz. Ma Pani rację, zapowiadał się na klopsika i zaniepokoiłabym się, gdyby nim nie był :-)
Pomimo tego, że urosło mu si całkiem sporo, dla nas cały czas jest maleństwem, które każdego dnia dodaje nam coraz więcej pozytywnej energii. Taki mały promyczek z niego :-)
Już teraz dziękujemy za niespodziankę. I z niecierpliwością na nią czekamy. Jestem bardzo miło zaskoczona
Wszystkim dziękujemy za miłe słowa
Pozdrawiamy sennie w ten jesienno-zimowy wieczór.