Iga
- arachnea2012
No wiec wyobrazcie sobie Moje Drogie, ze moi sasiedzi maja dwa koty perskie i musza je trzymac w domu. To czego sie dowiedzialam kompletnie mnie zamurowalo. No wiec ten wlasnie sasiad z ktorym mam laczony balkonik (widac niska scianke do ktorej nie dochodzi siatka mojego zwierza) mial zalozona podobna siatke 5 lat temu i kazano mu ja zdjac, bo "sprawia zle wrazenie zewnetrzne budynku". Ponoc jesli sasiada nie podoba sie pomysl to moga doniesc do agencji ktora opiekuje sie budynkiem i wtedy wynajmujacy jest zmuszony do podporzadkowania sie, gdyz wynajmowany balkon (nalezacy do mieszkania) jest wynajmowany (UWAGA, bo padniecie ze smiechu) tylko do wysokosci barierkikosanna pisze:Kapitalny ma balkon! Ale byłoby fajnie jakby sąsiedzi też mieli kota! <diabeł> Głaski dla kocinki! <serce>
- arachnea2012
Witamy po dlugiej przerwie
Niedawno odwiedzilismy Igowych hodowlanych wlascicieli i jej spokoj zaskoczyl wszystkich (oczywiscie w stosunku do kotow i psow nie byla taka spokojna bo osyczala i omruczala kazdego obcego futerkowca, no ale... ;) ).
Prezentujemy dzisiejsze zdjecie sprzed... 5 minut

Pozdrawiamy,
A, B i I
Prezentujemy dzisiejsze zdjecie sprzed... 5 minut

Pozdrawiamy,
A, B i I
- arachnea2012
Yamaha, robi sie z niej powoli kuleczka - od kiedy wychodzi na balkon i "poluje" na sikorki (mentalnie) to je dwa razy tyle co kiedys, ale to moze ten okres zimowy tak na nia wplywayamaha pisze:Jaka duuuuza <shock>
I szczuplutka - taka dostojna <zakochana>