Korniszowo :)
- Kaś
- Kontakt:
Miło że o nas pamiętacie Fakt, ostatnio nie ma za bardzo czasu na przeglądanie forum, więc wpadam tylko raz na jakiś czas na chwilę.
Kotów nie wstawiałam dawno, bo nic się nowego u nich nie dzieje - taka pogoda, że nie dziwię się im, że tylko by spały pod kołdrą czy kocem całymi dniami.
Wygląda to tak:
tu jeszcze ostatnie promienie jesiennego słońca
Ostatnio Karmel ujawnia swoje kulinarne preferencje <roll>
Najpierw była fasolka...
a ostatnio próbował mi wyrwać babeczkę - wbił w nią pazury i nie chciał puścić <shock>
Oczywiście nie dostał ani fasolki ani babeczki, niemniej jednak trochę mnie zdziwiło, że kota ciągnie do rzeczy innych niż mięcho Choć gdzieś na innym forum jest temat o dziwnych rzeczach, które lubią koty i nie takie smakołyki tam się zdarzały ;)
Kotów nie wstawiałam dawno, bo nic się nowego u nich nie dzieje - taka pogoda, że nie dziwię się im, że tylko by spały pod kołdrą czy kocem całymi dniami.
Wygląda to tak:
tu jeszcze ostatnie promienie jesiennego słońca
Ostatnio Karmel ujawnia swoje kulinarne preferencje <roll>
Najpierw była fasolka...
a ostatnio próbował mi wyrwać babeczkę - wbił w nią pazury i nie chciał puścić <shock>
Oczywiście nie dostał ani fasolki ani babeczki, niemniej jednak trochę mnie zdziwiło, że kota ciągnie do rzeczy innych niż mięcho Choć gdzieś na innym forum jest temat o dziwnych rzeczach, które lubią koty i nie takie smakołyki tam się zdarzały ;)
- Kaś
- Kontakt:
- Kaś
- Kontakt: