Kacper w nowym domu

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Droga do realizaji marzeń jest często długa i kręta, ale ja też lubię marzyć, więc trzymam mocno kciuki za marzenia o koleżance dla Kacpra. Głaski dla kotka :kotek: . Moja Meg też na ten moment ma tylko, albo aż: piękne, tłuściutkie sikorki z żółtymi brzuszkami, które pasione słoninką trzepoczą Meg skrzydełkami na wysokości nosa, a Meg się tylko... oblizuje. <serce>
Bożena

Post autor: Bożena »

Dracanka pisze:Ahaaa...skoro tak twierdzisz...
Jasminka będzie miała w kwietniu dopiero 3 lata... nie wiedziałam, ze już wysłużyła się jako kotka hodowlana, nie pisała o tym ani Kasia, ani Ania... NIe wiedziałam, że już mają Ci ją sprezentować, jak to określasz... No cóż, może zwyczajne zapytam następnym razem :-) Ponieważ Jasminka jest z jednej z moich ukochanych hodowli, czytam ze zrozumieniem ...

Ja Ci dobrze życzę Bożenko kochana, ale ludzie na forum gratulują Ci wyimaginowane dokocenie, które nie wiadomo kiedy i czy wogóle dojdzie do skutku... Kacper poszedł do adpocji, bo źle dogadywał się z innymi kotami. A Jasia jest jeszcze taka młoda i zdecydowanie w planach hodowlanych... Tak więc nic nie rozumiem z tego wszystkiego...

I wiem też oczywiście, że Kacper jest u Ciebie rozpieszczany i bardzo kochany <serce>
Niemniej nie zawsze jest nam dane tyle kotów, ile sobie wymarzymy :-)
Dracanko to nie moja decyzja tylko Ani i Rafała nigdy nie śmiałabym wymuszać jakiejkolwiek decyzji.Jak przekonam TŻ to będę bardzo szczęśliwa <tańczy> a z Anią i Rafałem rozmawiałam w sobotę.Napisałam o swoich marzeniach i prosiłam o kciuki w urabianiu TŻ .Ania z Rafałem wiedzą co robią a nawet gdyby zmienili zdanie odnośnie Jasminki to mają do tego prawo ja i tak jestem bardzo szczęśliwa bo mam Kacpusia i to dla niego do towarzystwa ma być Jasminka.Dracanko kochana zobaczymy co czas pokaże ,serdecznie pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Bożenko, to trzymam kciuki <ok> aby się udało.
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Ja też trzymam, żeby udało się Tż-a przekabacić :ok:
Bożena

Re: Kacper w nowym domu

Dziewczyny kciuki pomogły ,dziękuję <pokłon> Kacper ma koleżankę Solisię oczywiście od Ani i Rafała za co im bardzo,bardzo dziękuje.Oj z TŻ było ciężko ,ale mały podstęp i się udało.Solisia po sterylce i podróży wymęczona ,ale Ciocie zrozumieją,zdjęcia będą póżniej. <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Bardzo się cieszę <tańczy> życzę Wam bezstresowego dokocenia <ok> <ok> <ok>
Dodam jeszcze, że Soli skradła moje serce, jest moim niespełnionym marzeniem <gwiżdże> Dzięki niej zakochałam się w sreberkach. Czekam na zdjęcia :-)
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Bożenko baaaardzo się cieszę. I pokazuj szybciutko panienkę.
kotku

Post autor: kotku »

O proszę jakie wieści :) To i ja czekam na fotorelację :foto:
Bożena

Zdjęcia już są tylko nie umien wkleić bo już zapomniałam.Muszę poprosić jutro syna o pomoc :((((
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

I ja się fotek wspólnych dozekac nie mogę... GRATULUJE dokocenia :ok:
Zablokowany