Vitali II von Sturmcastle
- Ada
- SHEszunia
Och jakie okazałe futerko
(kiedyś rozmawiałam z jaimś panem, który mówił mi, że lubuje się właśnie w długowłosych brysiach. Fajną ciekawostką włąśnie bylo to, że kiedyś dawno temu ludzie robili swetry z sierści brytkowej. Czy to prawda nie wiem, ale masz już jakiś koncept na nadchodząca powoli wiosnę <lol> <lol> )
(kiedyś rozmawiałam z jaimś panem, który mówił mi, że lubuje się właśnie w długowłosych brysiach. Fajną ciekawostką włąśnie bylo to, że kiedyś dawno temu ludzie robili swetry z sierści brytkowej. Czy to prawda nie wiem, ale masz już jakiś koncept na nadchodząca powoli wiosnę <lol> <lol> )
- Ada
- to coś włochate co leży przed nosem Sapcia to jego ukochany Pan Wiewiór - jedna z pierwszych zabawek jakie dostał kiedy był szczeniaczkiem...Pan Wiewiór przez te prawie dwa lata przebywania z Sapciem został pozbawiony uszu i łapek ale poza tym trzyma się dobrze i jest ciągle ulubioną zabawką...kiedy Sapo chce iść na spacer to bierze Pana Wiewióra w paszczę i piszczy nim niemiłosiernie biegając po całym mieszkaniu....do podobnych celów służy mu Święta Krowa....
- a teraz odpowiedż dlaczego /Alma była wczoraj taka zła....
- kiedy Alma sobie cichutko zasypiała naprzeciw niej słodko chrapał Elle, ale po jakimś czasie ....

- do Ellego wskoczyła Tika wylizali sobie pyszczki i razem zasnęli....
...Alma była naprawdę wściekła, bo do tej pory Elle spał wyłącznie z nią...a tu taki trójkącik
<shock>
- a teraz odpowiedż dlaczego /Alma była wczoraj taka zła....
- kiedy Alma sobie cichutko zasypiała naprzeciw niej słodko chrapał Elle, ale po jakimś czasie ....

- do Ellego wskoczyła Tika wylizali sobie pyszczki i razem zasnęli....
...Alma była naprawdę wściekła, bo do tej pory Elle spał wyłącznie z nią...a tu taki trójkącik
<shock>