Rosie
- bahi
Weźcie się nie śmiejcie, ale dzisiaj zaczął padać u nas śnieg ... no może popaduje bardziej i raczej to się świat nam nie zabieli ale i tak jest super!fiszunia pisze:Jak mała zacznie ubierać czapkę, to już będzie epoka lodowcowa! <mrgreen> <strach>
Ciekawe jak kot zareagował <gwiżdże> szkoda, że mnie nie ma w domu...
I masz tu! Ewa wykrakałyśmy wczoraj!
...może dzisiaj o jakiś upałach pogadamy <oops>
- bahi
Sama jestem ciekawa!
Rano warczała na... no właśnie nie wiem, bo ja nic nie widziałam... chyba na wiatr... ewentualnie na poruszającą się na wietrze trawę - tam naprawdę nic nie było <strach>
chyba, że te duchy jednak... <strach> <shock>
Pierwszy raz jak zobaczyła krople deszczu bębniące o barierkę balkonu to wytrzeszczyła gały i tak z dobrą godzinę obserwowała co to tam tak spada i dzwoni...
Rano warczała na... no właśnie nie wiem, bo ja nic nie widziałam... chyba na wiatr... ewentualnie na poruszającą się na wietrze trawę - tam naprawdę nic nie było <strach>
chyba, że te duchy jednak... <strach> <shock>
Pierwszy raz jak zobaczyła krople deszczu bębniące o barierkę balkonu to wytrzeszczyła gały i tak z dobrą godzinę obserwowała co to tam tak spada i dzwoni...
- agnieszka d
- bahi
Dzisiaj Rosie obchodzi pół-roczek! Nawet nie wiem kiedy to zleciało, już troszkę ponad trzy miesiące jest z nami!
A ile szczęścia nam dała!
I radości!
Kochana moja malutka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
W związku z tym naszym małym świętem załączam kilka fotek z zabawy i od razu przepraszam za jakość ale modelka była dość ruchliwa oraz za tło...
mam cię-zjem cię, mam cię-złapię cię

a teraz sobie potańczę:

nie nooo znowu to pstrykadło...

Pozdrawiamy serdecznie!
A ile szczęścia nam dała!
I radości!
Kochana moja malutka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
W związku z tym naszym małym świętem załączam kilka fotek z zabawy i od razu przepraszam za jakość ale modelka była dość ruchliwa oraz za tło...
mam cię-zjem cię, mam cię-złapię cię

a teraz sobie potańczę:

nie nooo znowu to pstrykadło...

Pozdrawiamy serdecznie!