Lumi :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Hej, to ja, Tiffany, moja Duża odeszła na chwilę od lapka więc ja się mogłam dorwać <diabeł>
A co tam Lumi, odpuść tej swojej Dużej i puść ją do Mamy, a Ty do prywatnego apartamentu na wczasy się wybierz. A jakie prezenty super dostaniesz. Ja już mam i tego szczura i piórka od Magi. Moi się uparli i kupują mi te wszystkie zabawki. Ładne to one są i pobawić się nimi przez chwilę można, ale zupełnie nie pojmuję, dlaczego ta moja służba oczekuje, że ja się przez cały czas bawić nimi będę. Zdecydowanie wolę, jak oni się tym bawią, a ja sobie patrzę. Tak też jest fajnie, a nawet jeszcze lepiej, bo i nie zmęczę się i frajdę mam. Trzymaj się Lumi i miłego wypoczynku. Ja już uciekać muszę, bo Duża wraca i jeszcze się wkurzy, że jej na lapku siedzę. Pa
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Lumi jaka ty piękna jesteś brytusia <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Lumisiu jesteś przecudna na tych zdjęciach, słodka niesamowicie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Lumi uwielbiam Cię <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
asiunia0312

Post autor: asiunia0312 »

Piękny Lumiaczku <zakochana> :kotek: , mam nadzieję, że na koloniach spodoba Ci się bardziej niż na tych pierwszych. <ok>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Dziekujemy za wszystkie miłe słowa :kwiatek: Margi :kiss: Zuzu, u nas sytuacja wygląda bardzo podobnie ;-))

Kolonie się zbliżają, jeszcze 3 dni pracy i lecim :-) ... mam nadzieje, że tym razem Lumi lepiej zniesie rozłąke. Mi już jest smutno, jak sobie pomyśle, że znów ją zostawiam. Z drugiej strony, Rodzice <serce> nie moge się już doczekać, kiedy ich zobacze, ehh... <oops> Po powrocie, zdamy relacje, jak było i czy Lumiśka znalazła w Mańku kompana do zabaw :-)

dzisiaj torche magii...

Czary mary...
Obrazek
...hokus pokus...
Obrazek
słomeczko! podnieś się! <mrgreen>
Obrazek

Lansik przed obiektywem <serce>
Obrazek
Obrazek

Na koniec, moja złośnica <zakochana> sposób, w jaki oprotestowała fakt, że posadziłam ją na parapecie i chciałam, żeby pięknie zapozowała <lol> na moje ''psik'' już jej nie było ;-)) dodam tylko, że ten bambus jest w domu, dłużej niż ona i na codzień jej nie interesuje :-) musiała jakoś pokazać, że to co robie, jej się nie podoba :-)
Moja mała <serce>
Obrazek

pozdrawiamy i :kotek: posyłamy...dobranoc
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Ślicznotka <zakochana> <zakochana> <zakochana> Luminku, trzymam kciuki za przyjemny pobyt na kolonii i oby ten czas rozłąki z Twoją pańcią szybciutko Ci zleciał. Tobie Agnieszko życzę udanego pobytu w Polsce <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
SHEszunia

Post autor: SHEszunia »

Jaka ona jest sliczna. Udana modelka. <zakochana>
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Lumi jaka Ty jesteś piękna <zakochana>
Zobaczysz, że czas na koloniach szybko zleci.
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Lumi, jesteś prześliczną dziewczynką <zakochana> życzę ci, żeby kolonie były udane :ok: a dla Twojej pańci udanego urlopiku..
Trzymajcie się cieplutko :)
Zablokowany