Alicia
- Yola
- Kontakt:
Czasem Alicia przypomina mi Megi, jak sie odpowiednio ustawi, a ja patrze na nia z dolu, to ma takie pucki jak Twoja Megunia (a ja Megi uwielbiam
).
Informacja dla zainteresowanych:
Dodalam Googlowa galerie jako swoja strone www w profilu, wiec wystarczy kliknac znaczek "WWW" pod moimi postami, zeby w niej wyladowac i poogladac fotki. Niektore dodawalam na forum, ale wiekszosc jest tylko w galerii.
Informacja dla zainteresowanych:
Dodalam Googlowa galerie jako swoja strone www w profilu, wiec wystarczy kliknac znaczek "WWW" pod moimi postami, zeby w niej wyladowac i poogladac fotki. Niektore dodawalam na forum, ale wiekszosc jest tylko w galerii.
- kosanna
Yolu jeśli chodzi o kocią urodę, to miło to słyszeć, jak piszesz, że są podobne (uważam Alicie za jedną z najładniejszych kotek na forum), ale obiektywnie muszę stwierdzić, że moja Meg urodą Twojej Alicji do pięt nie sięga. Na wystawie brytyjczyków Meg może dostałaby jakąś trójkę z plusem (nie znam tych właściwych ocen), jeśli nie tróję z minusem, jeśli by ją w ogóle dopuścili z niedrożnymi kanalikami! Jak ją kupowałam, to nie miałam bladego pojęcia jak powinien wyglądać standard rasy, dopiero teraz się "naumiałam" i wiedziałabym na co zwracać uwagę. Jednak mimo, że na miss w świecie brytyjczyków moja dziewczyna nie ma żadnych szans, to i tak kocham mojego "ogra zielonego" za... "przymioty ducha "
:-) Za to Twoja Alicja to prawdziwa gwiazda na piątkę i według mnie moja Meg nie jest do niej podobna wcale
, bardzo nad tym ubolewam. Głaski dla pięknoty! 
- Yola
- Kontakt:
Ja i tak widze podbienstwo <mrgreen>
A tak miedzy nami, to na Alicie wcale sie nie zdecydowalam ze wzgledu na urode, wlasciwie bylo wrecz przeciwnie. <oops>
Poprzedniczka Alicii, Nelly, byla zupelnie inna, byla slodkim, persopodobnym rudzielcem ze schroniska - dla mnie najpiekniejszym stworzeniem na naszej planecie.
Kiedy umarla nie chcialam slyszec o innym kocie, na poszukiwania namowil mnie maz i w ten sposob znalazlam ogloszenie Alicii. Na fotkach zobaczylam srebrne, wlochate stworzenie o szpiczastym (w porownaniu do Nelly) pyszczku. Ogloszenie wisialo na portalu juz ponad 3 miesiace, nie bylam nawet pewna, czy jest nadal aktualne. Kiedy okazalo sie, ze jest, ze nikt nie chce tej 2-letniej, "uzywanej", niezbyt urodziwej kotki ze szpiczastym pycholkiem natychmiast wlaczyl mi sie alarm - "Trzeba ja wyrwac z niemieckiej niewoli!!".
Teraz, po latach, kiedy sie juz przyzwyczailam do jej wygladu, tez wydaje mi sie piekna
A tak miedzy nami, to na Alicie wcale sie nie zdecydowalam ze wzgledu na urode, wlasciwie bylo wrecz przeciwnie. <oops>
Poprzedniczka Alicii, Nelly, byla zupelnie inna, byla slodkim, persopodobnym rudzielcem ze schroniska - dla mnie najpiekniejszym stworzeniem na naszej planecie.
Kiedy umarla nie chcialam slyszec o innym kocie, na poszukiwania namowil mnie maz i w ten sposob znalazlam ogloszenie Alicii. Na fotkach zobaczylam srebrne, wlochate stworzenie o szpiczastym (w porownaniu do Nelly) pyszczku. Ogloszenie wisialo na portalu juz ponad 3 miesiace, nie bylam nawet pewna, czy jest nadal aktualne. Kiedy okazalo sie, ze jest, ze nikt nie chce tej 2-letniej, "uzywanej", niezbyt urodziwej kotki ze szpiczastym pycholkiem natychmiast wlaczyl mi sie alarm - "Trzeba ja wyrwac z niemieckiej niewoli!!".
Teraz, po latach, kiedy sie juz przyzwyczailam do jej wygladu, tez wydaje mi sie piekna
- kosanna
Ona naprawdę jest piękna.
A jak chcesz zobaczyć jak wyglądała Meg to zajrzyj do mnie na drugą, czy trzecią stronę, uroda też nie odgrywała żadnej roli przy zakupie, tylko te oczy wbiły mi się w duszę i przepadłam! Teraz to samo robi ze mną Rubi Kamiko
Help! Ale ponieważ niespodziewane jak "Filip z konopi" wyskoczył Franek, no to jest jak jest... Chociaż podobno nie ma przypadków!
<serce>
A jak chcesz zobaczyć jak wyglądała Meg to zajrzyj do mnie na drugą, czy trzecią stronę, uroda też nie odgrywała żadnej roli przy zakupie, tylko te oczy wbiły mi się w duszę i przepadłam! Teraz to samo robi ze mną Rubi Kamiko
- wb_płock
Re: Alicia
Yola, co u przepięknej Alicii? możemy liczyć na jakąś fotkę dla wielbicieli Jej Futrzastej Mości
?
- yamaha
- Genius Loci
No wlasnie, co to za maniery tak dlugo nam Alicji nie pokazywac ? 
- Yola
- Kontakt:
Nie ma fotek, bo nie mam aparatu