Lucek, Leoś i Jadwinia

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Gabrysia jest cudna <serce> A fryzura najważniejsze, że Córeczce się podoba :-)
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Hann pisze:
Baaardzo zazdroszę tym którzy mają albumy, prawdziwe, nieinternetowe... Ciągle sobie obiecuję że coś z tego wywołam, oprawię... I na razie na obietnicach się kończy <kciukwdół> A szkoda, bo zdjęć zebrało się tysiące... No nic. Przyjdą lepsze czasy... Emerytura... <lol>
Hann :-) Emocje są najważniejsze... Normalnie sie wzruszyłam jak Wasz album oglądałam <serce> Gabrysia jest kochana <zakochana> i od urodzenia jej oczy przyciągają... Piękna Dziewczynka :-) I do Taty również widzę podobieństwo :-)
A między kartki jeszcze zdążysz powklejać fotki. Będzie z czego wybierać <lol>
monika§

Post autor: monika§ »

Piękna galeria, piękne zdjęcia i wspomnienia... cóż więcej mówić :-)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Hann pisze:
yamaha pisze:Coreczke masz cudna, w tej fryzurce wyglada EXTRA :ok:
Za Gabci fryzurkę zostałam niemal wyklęta przez rodzinę ;-)) a przez obcych na placu zabaw byłam notorycznie uważana za mamę chłopczyka <lol>
Ej tam, ludziska sie nie znaja na tym co piekne, po prostu <mrgreen>
Mnie osobiscie sie BARDZO podoba !
(a do chlopca to naprawde jej bardzo daleko, zwazywszy na rysy twarzy ;-)) )
Awatar użytkownika
Agnieszka7714

Post autor: Agnieszka7714 »

Hann pisze:
Agnieszka7714 pisze:Hann ja poproszę o więcej fotek córci.
Ale mówimy o Gabci? Bo Gabci to ja mam zdjęć 512 <lol> Cała 512 jest tutaj: https://picasaweb.google.com/1129070181 ... brysia2009
Wersja skrócona czyli zdjęcie jedno, aktualne, jesienne, specjalnie dla Ciebie Aguś pod spodem <mrgreen>

Obrazek

I pierwsze na świecie zdjęcie Lucka na rękach, sama jestem w szoku, że to się udało <mrgreen> Chociaż zadowolony to on jak widać nie jest <lol>

Obrazek
Bosze jaka ona jest urocza. Piękne oczka i fryzurka wystrzałowa. Zdjęcie bajeczne. A Ty z Luckiem rozczulające, oczywiście oczy mówią wszystko, Twoje pełne zadowolenia i miłości, jego "wytrzymam, wytrzymam, w końcu nie będzie mnie tulić wiecznie" <lol>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Strasznie Wam dziękuję za tyle miłych słów pod adresem mojej Gabryni <oops>
Bartolka pisze:Emocje są najważniejsze... Normalnie sie wzruszyłam jak Wasz album oglądałam <serce> Gabrysia jest kochana <zakochana> i od urodzenia jej oczy przyciągają...
Baaardzo dziękuję <pokłon> Strasznie mi było miło jak przeczytałam co napisałaś, Bartolko :kwiatek:
Agnieszka7714 pisze:"wytrzymam, wytrzymam, w końcu nie będzie mnie tulić wiecznie" <lol>
<mrgreen> Nawet widać że kopytka ma już przygotowane do ucieczki <lol> Ech ten mój Lucek... Niedobra jestem i uparcie łamię tę jego nieprzystępność, bo wierzę że po stupięćdziesiątym wzięciu na ręce w końcu uzna tą sytuację za normalną i będzie nieco bardziej miziasty <lol>
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Haniu, najwyraźniej dwa przytulaste koty to byłoby za dużo szczęscia naraz ;-))

Pięknie tam u Ciebie: i Ty, i córcia, i koty, i otoczenie <zakochana>
Awatar użytkownika
Hann

Post autor: Hann »

Dzięki Joasiu :kwiatek: I masz oczywiście rację, wszystkiego mieć nie można <mrgreen> Stąd jeden z moich kotów to opoka i skała, bez wygłupów, bez szastania emocjami, niemniej lubię tę jego brytyjską flegmę nad życie <lol> a drugi to licho postrzelone, urwipołeć, powsinoga, jak kocha to na całego, jak wariuje to bez umiaru <mrgreen> Dzieciuch z niego jeszcze, niemniej dziś jego właśnie, Loversona drugie urodziny i z tej okazji dwa jego zdjęcia, piersze u nas i ostatnie. Kocham Cię, Leośku...
Kasiu, nad wyraz się cieszę że Cię poznałam i że nasze spotkanie zaowocowało przekazaniem w moje ręce stworzenia tak nieskończenie cudnego <pokłon>

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Wszystkiego najlepszego Loversiku :tort: :kwiatek: :winko:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Leosiu sto lat w szczęściu i zdrowiu ci życzę z okazji tak zacnej uroczystości :kotek: :tort: :party:
Zablokowany