Napisałam się, napisałam i wszystko zniknęło, więc napiszę tylko, że ja kubraczek dostałam w cenie zabiegu, tak samo jak leki przeciwbólowe i kontrolne badania.Sonia pisze:Kubraczki dostaje się u weta, ale oczywiście za nie się płaci. Ja o ile pamiętam to chyba 30 zł płaciłam za taką kreację <mrgreen>yamaha pisze:Piekne fotki z tym kubraczkiem ! Kicia na zestresopwana z jego powodu nie wyglada![]()
A tak troche <offtopic> : skad Wy te kubraczki bierzecie, dziewczyny ? Wet daje jak operuje ?
Grace Britabby*Pl
- Giovanna
- Agnieszka7714
- Giovanna
Hmmm, a wydawało mi się, że byłam tu całkiem niedawno... Niestety ze wszystkim tak ostatnio mam. Ale to nie jest miejsce do marudzenia, więc o Grace.
Grace nagle zaczęła jeść wszelkie mokre, również pełnowartościowe, na które przedtem nie chciała patrzeć <klaszcze> Suchego nadal nie tyka, więc się poddałam. Jedzenie mokrego zamist samego mięsa rozwiązało problem z przewlekłymi zaparciami i nie muszę jej karmić olejem parafinowym jak kazał vet. I tak tego nie zrobiłam (olej wciąż stoi w lodówce) jakoś nie byłam w stanie jej tym męczyć.
Poza tym jest kochana jak zawsze, jak zawsze nie daje sobie robić zdjęć i jak zawsze o 5 rano zaczyna lizać mi nos i puszcza traktor, nie da się spać
Grace nagle zaczęła jeść wszelkie mokre, również pełnowartościowe, na które przedtem nie chciała patrzeć <klaszcze> Suchego nadal nie tyka, więc się poddałam. Jedzenie mokrego zamist samego mięsa rozwiązało problem z przewlekłymi zaparciami i nie muszę jej karmić olejem parafinowym jak kazał vet. I tak tego nie zrobiłam (olej wciąż stoi w lodówce) jakoś nie byłam w stanie jej tym męczyć.
Poza tym jest kochana jak zawsze, jak zawsze nie daje sobie robić zdjęć i jak zawsze o 5 rano zaczyna lizać mi nos i puszcza traktor, nie da się spać
- Giovanna

Uploaded with ImageShack.us
Po obejrzeniu tego zdjęcia, zaczęłam się zastanawiać nad dietą... Ale to chyba tylko gorszy profil...