Huckelberry - Luludi*Pl

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Renia

Post autor: Renia »

Nie ma to jak wspólna radość z qupy <klaszcze> <klaszcze> Gratuluję serdecznie <lol>
Awatar użytkownika
Paulina

Post autor: Paulina »

Udało się :) ale w bardzo dziwny sposób jeśli chodzi o karmę :) wczoraj nałożyłam mu łyżeczką mokre jedzenie i dzisiaj lezała ona na biurku i chyba został na niej zapach. kotek zaczął ją lizać. więc położyłam kilka chrupków na łyzeczką i zaczął jeśc. potem włozyłam lyzkę do miseczki i dalej jad. póżniej ja wyciągnełam i własnie pałaszuje karmę :) <klaszcze>
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

Może mały postanowił, że skoro zmienia dom to i zwyczaje żywieniowe też :-D
Tak poważnie to cieszę się, że maluch przestał stroić fochy :-)
kasia z gdyni
Kontakt:

Post autor: kasia z gdyni »

Brawo <klaszcze>
Awatar użytkownika
Paulina

no tak przecież z miski hrabia nie bedzie jadł, trzeba go łyżeczką karmić <lol>
Awatar użytkownika
Montana
Hodowca
Hodowla: Legatówka*PL
Kontakt:

Post autor: Montana »

Musiał trochę fochów puścić aby mu zaczęli "duzi" na łyżeczce pychotki podawać... :-?
Często tak właśnie jest, że gdy kociak dom zmienia, zmieniają się też jego preferencje, nawyki. W hodowli zwykle jest gromadka rodzeństwa i jak wszyscy biegną truchtem do misek to aż uszka się trzęsą i maluchy pałaszują aż miło - no bo jeszcze brat albo siostra zje, albo np. jak zjem szybciej to zobaczę czy czegoś nie skubnę u rodzeństwa itd. No i faktycznie, czasem nie do końca widać, tak na prawdę ile taki maluszek zjada suchego.

A teraz panisko na włościach... tylko jemu "duzi" usługują... smaczki się wyrabiają :-) . Trzeba uważać aby na początku za mocno nie rozpieścić bo potem kłopot jak kotek chce jeść tylko np. wołowinkę albo duszoną pierś :kotek: . Najważniejsze, że zaskoczył i je już suche - jeszcze pewnie nie raz będzie grymasił <diabeł> .
Awatar użytkownika
Paulina

Dzisiaj rano sam już wstał i pałaszował chrupki więc jest dobrze :)
Awatar użytkownika
Paulina

Nie wiem gdzie to napisac więc napiszę u siebie:
Pani z hodowli poleciła mi mleko dla kociąt Łowicz a gdzie takie można kupic?Albo wszelkiego rodzaju witaminy Gimpet(serduszka)? Bo chciałabym podawać kotkowi do jedzenia a nie wiem gdzie to się kupuje... :-/
Pola
Hodowca
Kontakt:

Post autor: Pola »

Same sukcesy - najpierw kuwetkowe, a teraz jeszcze z suchym :)
Agathea

Post autor: Agathea »

poszukaj w sklepach internetowych http://animalia.pl/szukaj.php?search=mleko to chyba o Klare chodzi
Zablokowany