Aniu dawno tu nie byłam ale coraz śliczniejsza ta twoja liliowa panienka <serce>
Zdjęcie pod Tv rewelacyjne <mrgreen>
Trzymam kciuki za powrót pieszczoszki <ok>
Aniu, mam wrażenie, że Lunka na tych zdjęciach jest bardziej brysiowa. Nie wiem czy to kwestia ujęć, czy aktualniejszych zdjęć <diabeł>
Daj jej nieco czasu i Twój pieszczoch wróci :-) Moofin, odkąd pojawił się Gucio, przestał przychodzić do mnie na kolana, jednak ostatnio przywróciliśmy ten zwyczaj - co prawda sama go muszę na te kolana włożyć, ale nie ucieka słodziak :-)
Pięknie Luneczka zbrysiowiała
Lunka chyba stwierdziła, że nie jest już małych dzieckiem, żeby na kolankach siedzieć, tylko poważną panienką, więc jej już nie przystoi <lol>
O Matko !! Dziewczynki kochane.. Jak mnie tu dawno musiało nie być, bo same zmiany widzę..
Coś się nie mogę odnaleźć <strach> Avatarka nie mam, suwaczka nie mam i coś starych zdjęć nie widać Chyba muszę się mocno wczytać w te zmiany <shock>
Szybko się przyzwyczaisz i po kilku dniach zapomnisz, że forum kiedykolwiek wyglądało inaczej. A żeby dobrze się wprawić wrzucaj zdjęcie Lunki, tak dla treningu <mrgreen>