Ozzy i Iggy

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Joanna P.

Re: Ozzy i Iggy

Post autor: Joanna P. »

Mago pisze:
mimbla pisze:(...)
Po weekendzie zmiany :mimbla:
To wielkie kciuki trzymam, żeby było Ci lepiej! :ok:
I ja również <ok> :-)
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Marta ja też kciukam za zmiany <ok>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

i ode mnie, mocne <ok> żeby wszystko było po Twojej myśli :-)
Awatar użytkownika
Kamiko
Hodowca
Hodowla: Mazuria*PL
Kontakt:

Post autor: Kamiko »

To ja się tylko cieszę, bo brakuje Was bardzo :-)
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Będzie więcej M&O&I- super :party: . Trzymam <ok>
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Buhahahaha, dziewczyny, jaka ja jestem naiwna... Właśnie zwolniono jedną z dziewczyn, którym miałam szefować i co? Zgadnijcie kto przejmie jej robotę <mrgreen>

<rotfl>

<biggrin>

:-|

<sad>

<cry>

<zly>

<wsciekly>

:axe:

Ale aparat już jest, a poprzedni powędruje w pewne równie zajęte ręce, więc pewne 2 wątki będą nadal świecić pustkami. O losie!

W weekend pierwsze próby kręcenia kotów ;-))
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

No tak, czyli musimy uzbroić się w cierpliwość. :-) :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
mimbla
Kontakt:

Post autor: mimbla »

Ozz bardzo się zmienił w ostatnich miesiącach. Jest skory do zabawy, kwili jak kociak, conocny rytual mojego pójścia do łazienki w okolicach północy to kwik Ozziego i tupot jego łaput i ja stojąca w otwartych drzwiach czekająca, aż przygalopuje. Wrzucam do wanny patyczek do wycierania uszu, a Ozz przez caly ten czas, gdy biorę prysznic w kabinie, bawi się jak kilkumiesieczny kociak. Potem jest rytualne otarcie się o moje mokre jeszcze nogi, gapienie się jak myję zęby i możemy iść spać.

Igor znowu ma hustawki nastrojów. Jednego dnia jest nadpobudliwy, rozwrzeszczany i nerwowy, innego leży całymi godzinami ze smutkiem w oczach... Podejrzewam, że to wina moich wlasnych nastrojów, które w ciagu ostatniego półrocza były rozpięte między skrajną euforią i totalną depresją. Postanowiłam zabrać się za siebie, zacząć biegać, zadbać o swój stan psychiczny, spokój wewnętrzny, bo Iggy to barometr moich nastrojów. Był czas, kiedy jego stan bardzo się unormował, ale teraz znowu zachowuje się, jakby miał kociego borderline'a.

W tym roku wreszcie mamy cat tv. Do kupionego w zeszłym roku w Lidlu karmnika, który wypełniłam orzeszkami, przylatują regulatnie dwie sikorki bogatki. Igor jest w siódmym niebie. Zaczaja się, skrzeczy, przesiaduje przy szybie jeszcze długo po tym, jak sikorki napełnią brzuszki i odlecą. Fajnie, że zaczęły sie u nas pojawiać inne ptaki niż gawrony i mewy, mam nadzieję, że będzie ich więcej. Powiesimy im słoninkę <mrgreen>

Dzisiaj miałam pierwszą możliwość przetestowania możliwości nowego aparatu, ma dużo jaśniejszy i większy wizjer, dzięki czemu moje stare enerdowskie obiektywy w moich starych peerelowskich rękach są dużo bardziej celne.

To miala byc super fota, ale Igor wszedł w kadr doopką, co wywołało na pysku Ozza niesmak...

Obrazek

Potem za bardzo nie chciał już pozować...

Obrazek

Igor mógłby stać przed obiektywem godzinami, ale za niesubordynację ma tylko jedno zdjęcie, na którym jak zwykle wygląda dojrzale i niezwykle poważnie. Wszyscy wiemy, że to nieprawda, nie?

Obrazek

Jutro spróbuję nakręcić filma...
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

Nareszcie! I w dodatku są zdjęcia! Pójdę spać szczęśliwa <mrgreen>
Dodam, że zdjęcia bardzo zacne, dodam też, że czekam na kolejne :-)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Ozzy i Iggy są cudni! Jednak przydałaby się większa ilość zdjęć, żeby można było się jeszcze bardziej pozachwycać :-)
Zablokowany