Lucek (Inero Anpami Line*PL) i Nori Agilis Cattus
- ko_da1
- Kontakt:
- Anka
- Agilisowy Rezydent
Póki co wodopój Lucka lekko się zepsuł, bo właśnie dzisiaj wieczorem zauwazyłam, że lekko cieknie nam z umywalki. Jak mąz wróci jutro z pracy to cos będzie musiał zaradzic...
A on taki czarnulek niby, ale jak słońce zaświeci na niego, to sie mieni na brązowo.
Kurcze musze poszukac zdjęcia Lucka na drapaku który robi dla niego mój mąż...
A on taki czarnulek niby, ale jak słońce zaświeci na niego, to sie mieni na brązowo.
Kurcze musze poszukac zdjęcia Lucka na drapaku który robi dla niego mój mąż...
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- Montana
- Hodowca
- Hodowla: Legatówka*PL
- Kontakt:
- Anka
- Agilisowy Rezydent
- Vanicca
Kochana ja już mam uknuty cały misterny plan <mrgreen> <mrgreen> <mrgreen>.
Teraz bym chciała czarnego krótkowłosego kocurka. A przyszłościowo marzy mi się jeszcze jedna długowłosa kotka <mrgreen>. No tak właściwie ten czarny kocurek to też przyszłościowo <gwiżdże> <lol>. Ktoś powinien założyć gdzieś temat "Nasze przyszłe kocie plany", gdzie każda z nas mogłaby sobie publicznie chociaż pomarzyć o innych futerkach <lol>.
Teraz bym chciała czarnego krótkowłosego kocurka. A przyszłościowo marzy mi się jeszcze jedna długowłosa kotka <mrgreen>. No tak właściwie ten czarny kocurek to też przyszłościowo <gwiżdże> <lol>. Ktoś powinien założyć gdzieś temat "Nasze przyszłe kocie plany", gdzie każda z nas mogłaby sobie publicznie chociaż pomarzyć o innych futerkach <lol>.