Effy i Tori :)

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Molly

Post autor: Molly »

myślałam o tym, ale śmiałości nie miałam <oops>

Teraz już po ptokach...

A co do butów... no ja wszystkie lubię ... na obcasie ... <oops>
Awatar użytkownika
kosanna

Post autor: kosanna »

Ale się znowu uśmiałam! Jak to Yamaha <serce> "organizuje" Molly kota! I to z jakim zaangażowaniem! Molly dam Ci radę: ty musisz się odwdzięczyć i żeby nie być dłużną zorganizować kota Yamaha! Przecież też ma jednego! <rotfl> Dziewczyny! I <serce> you! <lol>
Awatar użytkownika
Molly

Kosanka ja nad tym pomyślę, choć wolałabym z Missy nie zadzierać , nooo... z yamahą w sumie też ;-))

Effy: Zniknął świat, nie ma.... najpierw nie było kolorów, a teraz nie ma nic... założę się , że to ludzi sprawka, my kotych nie miewamy takich zdziwaczałych pomysłów. Poza tym... nie ukrywam... nam się nie chce ... zieewww
Możecie mnie teraz pogłaskać - ostatnio nawet to się zrobiło przyjemne <mrgreen>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

ahh Ci ludzie i te ich magiczne sztuczki, taki wielki świat i tak nagle go nie ma <lol> Effy, głaskamy, głaskamy :kotek: i wielu takich głaskowych wieczorów Ci życze, zimą, nie ma nic przyjemniejszego, niż ukochane futro na kolanach i głaski właśnie :kotek: radość obustronna ;-))
Awatar użytkownika
Molly

Re: Effy :)

Witam andrzejkowo :D

Doszłam do wniosku, że nie ma Pani i Pana... ludzie to ludzie, a nie jakieś pany. Ludzia jest trochę jak ja, a ludź ... lubię na niego polować, no, ale wpadłam pokazać trochę zdjęć, bo dawno nie było. A Ludzia obiecała poodwiedzać Was jutro, bo teraz nie ma czasu:)

1. Idealnie tu pasuję :D
Obrazek

2. Ejjj, ja tu śpię !
Obrazek
Awatar użytkownika
margita
Agilisowy Rezydent

Post autor: margita »

sypialnia nieziemska ... <lol> Effy jesteś przesłodka ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

margita pisze:sypialnia nieziemska ... <lol> Effy jesteś przesłodka ... <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Też mi się podoba sypialnia Effy :-) Wie dziewczyna jak sie ustawić :-)
Awatar użytkownika
zuzuzanta

Post autor: zuzuzanta »

Już przestałam się zastanawiać czy tym naszym futrom jest wygodnie kiedy śpią w tych dziwnych miejscach w najdziwniejszych pod słońcem pozycjach <lol> . Zdjęcia świetne, a z Effy jest śliczna dziewczynka.
Awatar użytkownika
Molly

No śliczna , śliczna, do tego uwodzicielka :) Skrada serca ludziom, którzy do nas przychodzą, a jedno dziecko koleżanki dostało obsesji i musiałam dla niego płytę z kotem nagrywać <rotfl>

A my dla Was będziemy mieć niedługo niespodziankę ;)
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

Sliczniutka jest <zakochana>
A czy "nasza" niespodzianka ma futro i cztery lapy ? <mrgreen>
Zablokowany