Lumi :)
- kizior
- Hodowca
Re: Lumi :)
ślicznotka 
- Agnes
Bardzo dziękujemy <wesoly>
wzięłam taśme izolacyjną, okręciłam 10 razy i wędka jak nowa. Wciąż bardzo lubiana :-)
Agnieszko, ja mam ogromną nadzieje, że Lumi w przyszłości będzie podobna do Belli :-) wiesz, że mam do Twojej koteczki ogromny sentyment, tymbardziej cieszą mnie Twoje słowa :-) Nie wiem czy Ci kiedyś mówiłam, ale hodowlane imie Lumi, to Bella :-)
i tak myśle, że nie prędko się to zmieni :-)
Aniu, u nas piórka jeszcze nie ucierpiały :-) za to w zabawie wyrwała się żyłka z patyczkaania1978 pisze:tylko zastanawiam się czy ona tej wędki nie rozniesie w drobny mak <sad> mój Gacik to w minute by się rozprawił z takimi delikatnymi piórkami [/size]
hihi, a tego to się po Carlosie nie spodziewałam <mrgreen>AgnieszkaP pisze:A ja musiałam wszystkie dzwonki z wędek poodczepiać, bo Carlos wiał ze strachu pod sofę <lol>
Aguś, ale z Lumi piękna koteczka wyrosła, a przecież dopiero rok skończy. Na tych ostatnich fotkach bardzo mi moją Bellę przypomina. Wygłaszcz ją ode mnie
Agnieszko, ja mam ogromną nadzieje, że Lumi w przyszłości będzie podobna do Belli :-) wiesz, że mam do Twojej koteczki ogromny sentyment, tymbardziej cieszą mnie Twoje słowa :-) Nie wiem czy Ci kiedyś mówiłam, ale hodowlane imie Lumi, to Bella :-)
Prawda jest taka, że Lumi ma wciąż fiu bździu w głowieAgnieszka7714 pisze: Jak na nią patrzę, to widzę w niej wiecznego kociaka. Mała słodzinka <serce>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Lumi to naprawdę piękna koteczka , możesz być z niej dumna :-)
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Piękna dziewczynka z Lumi rośnie, a jak z gracją poluje na pióreczka :-) 
- Joanna P.
Lumi jest cudna <zakochana> patrząc na nią jeszcze bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że kiedyś zamieszka u mnie niebieskooki point :-)
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Nie wiedziałam :-) My z kolei zmieniliśmy imię Carlosowi, w papierach ma BluesLumi pisze:Agnieszko, ... Nie wiem czy Ci kiedyś mówiłam, ale hodowlane imie Lumi, to Bella :-)
- Agnes
Carlos to Carlos :-) pasuje do niego :-) trafiliście idealnie :-) ale Blues też mi się podoba.AgnieszkaP pisze: My z kolei zmieniliśmy imię Carlosowi, w papierach ma Blues
- Molly
Lumi piękna jesteś, no i świetne foteczki - bardzo mi się podobają <hura>
- Agnes
5 grudnia 2011r. to data urodzin Lumi :-) Dzisiaj świętujemy ROCZEK
To czego chcielibyśmy jej życzyć, to zdrowie :-) to jest najważniesze :-)
Lumi, obiecuje, że w Twojej miseczce, zawsze będzie ulubiona karma, że Twoje futerko codziennie będzie wygłaskane, a pokłady energii rozładowane. Ty...poprostu bądź <serce> Sto lat Maleńka
Kilka słów o selenizantce :-) Lumi to koteczka, która towarzyszy nam zawsze i wszędzie. Jest wielkim pieszczochem, ale tylko wtedy kiedy sama ma na to ochote :-) Kolanka nie są dla niej, na rękach pozwoli się ponosić ale tylko przez chwile, chyba po to, żeby zrobić mi przyjemność :-) Do zabawy, pierwsza! słomka, styropianowa kulka i piórka, to jej ulubione zabawki. No i jeszcze zabawa w chowanego i berka <oops> Jest wybredna. Na szczęście po wielu próbach, udało nam się znaleźć puszeczki, które wcina z apetytem :-) Punktualność, to jej mocna strona. Codziennie rano chwile po 4-j, włącza budzik i jeśli nie wstajemy, to do 7-j co 10-ć minut uruchamia mruczące ''drzemki'' <lol> a ja, na wpół przytomna, kocham ją z całego <serce>
Budzik, ADHD, Mała Torba, Moje Szczęście...Moja Lumi
Pierwsze dni w domu :-)

Rosne, rosne, rosne...

Pełnoletnia Panna Kota :-)

Lumi <serce>
Lumi, obiecuje, że w Twojej miseczce, zawsze będzie ulubiona karma, że Twoje futerko codziennie będzie wygłaskane, a pokłady energii rozładowane. Ty...poprostu bądź <serce> Sto lat Maleńka
Kilka słów o selenizantce :-) Lumi to koteczka, która towarzyszy nam zawsze i wszędzie. Jest wielkim pieszczochem, ale tylko wtedy kiedy sama ma na to ochote :-) Kolanka nie są dla niej, na rękach pozwoli się ponosić ale tylko przez chwile, chyba po to, żeby zrobić mi przyjemność :-) Do zabawy, pierwsza! słomka, styropianowa kulka i piórka, to jej ulubione zabawki. No i jeszcze zabawa w chowanego i berka <oops> Jest wybredna. Na szczęście po wielu próbach, udało nam się znaleźć puszeczki, które wcina z apetytem :-) Punktualność, to jej mocna strona. Codziennie rano chwile po 4-j, włącza budzik i jeśli nie wstajemy, to do 7-j co 10-ć minut uruchamia mruczące ''drzemki'' <lol> a ja, na wpół przytomna, kocham ją z całego <serce>
Budzik, ADHD, Mała Torba, Moje Szczęście...Moja Lumi
Pierwsze dni w domu :-)

Rosne, rosne, rosne...

Pełnoletnia Panna Kota :-)

Lumi <serce>
- ania1978
Lumisiu wszystkiego najlepszego i 100 lat w zdrowiu
jesteś piękną dużą koteczką <zakochana>
jesteś piękną dużą koteczką <zakochana>