Effy i Tori :)
- Agnes
Re: Effy :)
Piękna! Piękna czarna mamba! Taka okrąglusia się wydaję
jak już jedzą z jednej miski, to idziemy ku dobremu 
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Koty lubią mieć "swoją ziemię", lepiej nakładać im do osobnych miseczek. Jak jest ich dużo, to już po prostu niekiedy nie da rady, ale przy dwóch koteczkach pozostałabym zdecydowanie przy osobnych miseczkach, niekoniecznie ustawionych jedna przy drugiej.
Trzymam kciuki za sprawne dokocenie
Trzymam kciuki za sprawne dokocenie
- Molly
Tak robię, każda ma swoje jedzonko, w osobnych pokojach, ale mała jak zje swoje to idzie do Effy i jej podjada, a dziś Effy nie zrobiła kuku tylko się podzieliła.
Bardzo się staram, żeby żadna nie traciła. Jeśli mogę to smakołyki Efikowe chowam i daję, gdy mała kota śpi, albo, gdy są już w osobnych pokojach.
Bardzo się staram, żeby żadna nie traciła. Jeśli mogę to smakołyki Efikowe chowam i daję, gdy mała kota śpi, albo, gdy są już w osobnych pokojach.
- Bartolka
Gratuluję cudnej czarnulki Tori i trzymam mocno kciuki za szybkie dotarcie panienek:-) Wiem co czujesz w związku z Effy. Pamiętam przy dwukrotnym dokoceniu takie rozdarcie emocji - z jednej strony ogromna radość z maluszka, a z drugiej współczucie i zwątpienie w dobro dla rezydentki
Minie samoistnie razem z zaprzyjaźnieniem się dziewczynek
Całuję dwa słodkie noski - jedynego takiego duetu na forum :-)

- ania1978
Molly masz piękną czarnulke <zakochana> oby dziewczynki szybko się zaprzyjażniły :-)
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Śliczna koteńka gratuluję :-)
- margita
- Agilisowy Rezydent
ja też tak kombinowałam ... <lol>Molly pisze:Tak robię, każda ma swoje jedzonko, w osobnych pokojach, ale mała jak zje swoje to idzie do Effy i jej podjada, a dziś Effy nie zrobiła kuku tylko się podzieliła.
- Hann
Re: Effy i Tori :)
Ale piękny jest czarny brytek <shock> Puma w miniaturce. Cud! Bardzo gratuluję i jeszcze bardziej zazdroszczę <mrgreen> nowego kotka <zakochana>
- Angee
Przepiękna jest ta czarna koteczka <zakochana> Cudo <zakochana>
- zuzuzanta
Wspaniałe nowiny, gratuluję