U mnie też tak od czasu do czasu wygląda, przy czym Clara w pewnym okresie uwielbiała się na tej cienkiej deszczułce wylegiwać, jak lwica na gałęzi. Nasze koty mają do dyspozycji tylko nasze mieszkania, muszą mieć z życia jakąś radość i trochę adrenaliny
Bazyl, Simon i Apsik
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Re: Bazyl, Simon i Apsik
To normalny widok, brytki też tak chodzą <mrgreen> W każdym razie tym, którym się na to pozwala, nie trzeba karmy wydzielać <diabeł>
U mnie też tak od czasu do czasu wygląda, przy czym Clara w pewnym okresie uwielbiała się na tej cienkiej deszczułce wylegiwać, jak lwica na gałęzi. Nasze koty mają do dyspozycji tylko nasze mieszkania, muszą mieć z życia jakąś radość i trochę adrenaliny
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
No gdybym zobaczyła Simona na takiej cieniźnie to chyba bym zawału dostała <lol> . Chudy wlazł sam a później wołał żeby go zdjąć- bohater. Dupsko ciężkie więc i drzwi latały a widać to mu już się nie podobało.
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
<lol> U mnie drzwi ani drgną, więc jest łatwiej, i powrót na półkę, z której na nie schodzą, bez problemu.
Simon dzielny bardzo!
Simon dzielny bardzo!
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
To się Apsik zapuścił żeby nowe tereny zwiedzić <lol>
Zuch chłopak
Zuch chłopak
- Bartolka
Felix Baumgartner to pikuś <lol> Apsik brawo!!! Cała trójka w formie wyśmienitej <zakochana> A Juleczce zdrówka życzę i lecę zobaczyć co w Manitowisku słychać <mrgreen>
- Agnes
kaskader <zakochana> Dobry jest :-) ja bym chyba zawału dostała :->
- Amber
Akrobata pierwsza klasa <ok>
Tez bym raczej zawalu dostala jakbym zobaczyla ktoregos z moich maluchow na drzwiach <mrgreen>
Tez bym raczej zawalu dostala jakbym zobaczyla ktoregos z moich maluchow na drzwiach <mrgreen>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Bartolka pisze:Felix Baumgartner to pikuś <lol> Apsik brawo!!!
<lol>manita pisze:Chudy wlazł sam a później wołał żeby go zdjąć- bohater. Dupsko ciężkie więc i drzwi latały a widać to mu już się nie podobało.
Apsiku ty nasz forumowy kaskaderze <lol>
- Agnieszka7714
<strach> matko, jaki akrobata. Widziałam już dużo (w wydaniu mojego Fricusia), ale po drzwiach to jeszcze nie łaził. Widać, że Apsik wysportowany.
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Wow, ale kaskader.
Widać po minie, że kombinuje, jakby tu zejść. Brawo Apsiczku za kreatywność w wyszukiwaniu miejsc do przechadzek.
Widać po minie, że kombinuje, jakby tu zejść. Brawo Apsiczku za kreatywność w wyszukiwaniu miejsc do przechadzek.