Lucek, Leoś i Jadwinia
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lucjan i Leontes
Leoś ma wyjatkowy pycholek ten jego nosek no i OCZY <zakochana> <zakochana>
nieustająco tylko bardzo go tu malutko na forum <wsciekly> <zły>
Ja mam syndrom chorego Kolorusia <strach> ale mimo wszystko obgadałabym stan zdrówka Leosia z dobrym wetem i zrobiłabym profilaktyczne badania ( u kotów z reguły tak jest ,że jak widać chorobę to już jest bardzo żle , powtarzam za naszą wspaniałą nerkową wetką ) może po prostu tak ma jest drobny i niejadek ale ........................................
nieustająco tylko bardzo go tu malutko na forum <wsciekly> <zły>
Ja mam syndrom chorego Kolorusia <strach> ale mimo wszystko obgadałabym stan zdrówka Leosia z dobrym wetem i zrobiłabym profilaktyczne badania ( u kotów z reguły tak jest ,że jak widać chorobę to już jest bardzo żle , powtarzam za naszą wspaniałą nerkową wetką ) może po prostu tak ma jest drobny i niejadek ale ........................................
- Joanna P.
Zdecydowanie Moofinkowi bliżej do 4 niż do 7 kg. <mrgreen> Za to Gucio to będzie waga cięzka :-)Hann pisze:Moo Moo to jest mega kot przecież. Na ostatnich zdjęciach zwłaszcza <mrgreen> Mówisz, że też bliżej mu do 4 niż do 7 kilogramów kota?Joanna P. pisze:Mój Moo Moo to też chudzielec taki w porównaniu z Guciem :-)
- Agnes
Hann, ja chyba musze sobie bana na Twój wątek udzielić, bo co do Was zaglądam to mi <serce> mocniej bije :-)
na temat wagi, niewiele wniose, może faktycznie Leosiowy urok, leży w tej jego drobnej budowie, jeśli jest zdrowy, to chyba nie ma co się marwtić :-)
na temat wagi, niewiele wniose, może faktycznie Leosiowy urok, leży w tej jego drobnej budowie, jeśli jest zdrowy, to chyba nie ma co się marwtić :-)
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Jak ja uwielbiam ten pysio. Jest przesłodki.
Jeśli chodzi o wagę, to również nie pomogę.
Może rzeczywiście warto profilaktycznie przebadać Leośka.
Jeśli chodzi o wagę, to również nie pomogę.
Może rzeczywiście warto profilaktycznie przebadać Leośka.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Leosiek widocznie należy do tych mniejszych brytusiów, ale ma to swój urok, można go wciąż przytulać i się nim opiekować <zakochana>
Jak nie jest osowiały i zachowuje się normalnie, to ja bym się nie przejmowała tą jego wagą.
Mizianki posyłam chłopakom

Jak nie jest osowiały i zachowuje się normalnie, to ja bym się nie przejmowała tą jego wagą.
Mizianki posyłam chłopakom
- Hann
Dzięki dziewczyny... Podnosicie mnie na duchu. Bez wyprawy do weta się nie obędzie, inaczej nie zasnę spokojnie. Ale dobrze wiedzieć, że nie mój Leoś jedyny i że Rivek (?! <shock> ) i MooMoo (?! <shock> ) też takie drobiazgi
On wie <mrgreen> I ciotkę Manitę szczególnie ciepło pozdrawiamanita pisze:Lovuś ty wiesz, że ja love you very much <serce>
Dziękuję, Aguś :-) Co ja się przy nim napracowałam 8-) Jakieś 700 godzin mi to zajęło <lol> Tym milej uslyszeć, że nie na marne ten cały pot i trud <mrgreen>Agnieszka7714 pisze:A suwaczek jest czadowy. Chłopaki wyglądają "smakowicie słodko".
- Julcik
- Agilisowy Rezydent
- Hodowla: ClarusCattus*PL
- Kontakt:
Cudny <zakochana>
Moje marzenie kocurro w tym kolorze <zakochana>
Avari mimo, że ma ponad dwa lata to nie przekracza 5kg. Badania zrobione i wszystko jest jak najbardziej ok.
Także może Leoś wdał się w tatusia i nie będzie tym super wielkim brytykiem ;)
Avari mimo, że ma ponad dwa lata to nie przekracza 5kg. Badania zrobione i wszystko jest jak najbardziej ok.
Także może Leoś wdał się w tatusia i nie będzie tym super wielkim brytykiem ;)
- brzozka
Zakochałam się w Twoich kociakach, we wszystkich, także różowych! Cuda 
- kizior
- Hodowca
śliczny chłopak 
- Hann
Brzózko, strasznie mi miło <oops>brzozka pisze:Zakochałam się w Twoich kociakach, we wszystkich, także różowych! Cuda
Już mam kolejne. Całą masę kolejnych ogonkowych marzeń <mrgreen> I myślę, że one się z najpiękniejszym nawet ogonkiem nigdy nie kończąJulcik pisze:Cudny <zakochana>