Arya & Angelina
- Madziowa
Re: Arya :)
Jest śliczna ! Tak się cieszę, że oswajanie ładnie idzie. Będą księżniczki tworzyły piękny duet 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Piękna czekoladka, trzymam kciuki, żeby się dziewczynki szybko dogadały <ok>

- oomisoka
Dziękuję w imieniu Angeliny za komplementy 
Oswajanie dziś jednak przystopowało, tzn. pewnie nie ma się co spodziewać cudów, ale nasza mała wariatka w ogóle nie wchodzi do pokoju, w którym jest Angelina, a jeśli już jakimś cudem wejdzie, to syczy i warczy. No ale to dopiero drugi dzień razem <hm>
Oswajanie dziś jednak przystopowało, tzn. pewnie nie ma się co spodziewać cudów, ale nasza mała wariatka w ogóle nie wchodzi do pokoju, w którym jest Angelina, a jeśli już jakimś cudem wejdzie, to syczy i warczy. No ale to dopiero drugi dzień razem <hm>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Piękna ta Wasza nowa kota :-)
Oswajanie to proces powolny, by nie zrazic żadnej ze stron.
Dlatego cierpliwości i czasu i będzie dobrze
Oswajanie to proces powolny, by nie zrazic żadnej ze stron.
Dlatego cierpliwości i czasu i będzie dobrze
- oomisoka
Dziś panny siedzą w osobnych pokojach, tzn. Angelina w dużym, a Arya ma resztę dla siebie. Jak wychodziłam, Angie pomiaukiwała w pokoju, strasznie mi jej szkoda było
ale chyba lepiej tak, niż gdyby miało się coś stać. Ja oczywiście wychodzę z siebie w pracy
A w nocy mój mąż mnie baaaardzo zaskoczył <shock> Spaliśmy w sypialni, Angelina przyszła i zaczęła maiuczeć, a chyba trochę bała się Aryi, bo nie podchodziła do łóżka, więc mój mąż złapał poduszkę i poszedł z nią spać do innego pokoju, a rano sam się wychwalał, jaki to on jest dobry i odpowiedzialny, bo nawet wstawał parę razy, żeby Angie posmyrać, żeby jej smutno nie było <lol> <lol> Normalnie ma większego kota niż ja
A w nocy mój mąż mnie baaaardzo zaskoczył <shock> Spaliśmy w sypialni, Angelina przyszła i zaczęła maiuczeć, a chyba trochę bała się Aryi, bo nie podchodziła do łóżka, więc mój mąż złapał poduszkę i poszedł z nią spać do innego pokoju, a rano sam się wychwalał, jaki to on jest dobry i odpowiedzialny, bo nawet wstawał parę razy, żeby Angie posmyrać, żeby jej smutno nie było <lol> <lol> Normalnie ma większego kota niż ja
- bahi
Więc oprócz kotów należy Ci pogratulować męża!
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Ale ślicznotka. Koteczki się polubią. Trzeba czasu. A jak kotki reagują na lampki? Nie korcą kocich łapek?
- oomisoka
Właśnie to dziwne, ale nie tykają lampek. Na początku pacnęły parę razy i tyle. Oczywiście przezornie chowam je kiedy wychodzimy do pracy (upycham w fałdę rolety rzymskiej
).
A tu zdjęcia kotek w bardzo bliskiej odległości <zakochana> :

Dziś chyba nastąpił przełom, bo jak wróciliśmy do domu, to w pewnym momencie zauważyliśmy jak się trykają noskami
no i dziś już nie zamykałam ich osobno (a i tak każda siedziała w innym pokoju :-) ) A Arya ani razu nie syczała, teraz wydaje dźwięki jak podczas zabawy laserem, co biorę za dobry znak.
A, no i na zdjęciu jest kawałek nowego nabytku - drapaka od Rufiego (nie dostaliśmy jednego elementu - stąd ta chusta, i pod nią kawałek rury, który zabezpiecza wystającą śrubę)
A tu zdjęcia kotek w bardzo bliskiej odległości <zakochana> :

Dziś chyba nastąpił przełom, bo jak wróciliśmy do domu, to w pewnym momencie zauważyliśmy jak się trykają noskami
A, no i na zdjęciu jest kawałek nowego nabytku - drapaka od Rufiego (nie dostaliśmy jednego elementu - stąd ta chusta, i pod nią kawałek rury, który zabezpiecza wystającą śrubę)
- bahi
Pięknie razem wyglądają!
Przesyłam miziaki dla obu kotek

Przesyłam miziaki dla obu kotek
- yamaha
- Genius Loci
Super ze Angelina juz jest u Was !
Bedzie dobrze, widac ze dziewczyny juz sie toleruja !
Do "milosci" niedaleko
Bedzie dobrze, widac ze dziewczyny juz sie toleruja !
Do "milosci" niedaleko