Byczki dwa Tami & Tobi i na zawsze z nami Brysia*
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Brysia i Tami
Tamiś stanął na wysokości zadania i nawet był łaskaw Gości zaszczycić swoją obecnością. Wprawdzie potem się zastanawiał czy się obrazić czy nie, bo mu wypominano, że grubasek, ale jakoś przełknął tą gorzką prawdę <lol>
Dzięki dziewczyny za odwiedzinki <mrgreen> Bardzo mi miło było poznać też na żywo Paulinę.
Księżniczka Brysia była wielce niepocieszona, że ktoś raczył zakłócić jej sobotnią drzemkę i nie raczyła zaszczycić Gości swoim widokiem, wyszła dopiero, jak wszyscy sobie poszli. Taki jest buszmen z niej <lol>
Dzięki dziewczyny za odwiedzinki <mrgreen> Bardzo mi miło było poznać też na żywo Paulinę.
Księżniczka Brysia była wielce niepocieszona, że ktoś raczył zakłócić jej sobotnią drzemkę i nie raczyła zaszczycić Gości swoim widokiem, wyszła dopiero, jak wszyscy sobie poszli. Taki jest buszmen z niej <lol>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Tak tak, było bardzo miło
mit o Tamisiowej niedotykalności padł ... osobiście wygłaskałam i mruczał i dał się podnieść <mrgreen> nosek ma jeszcze bardziej różowy na żywo i piękny z niego bryś.
Panna nas nie zaszczyciła to prawda ale i tak przynaj się, że dałaś ją nam pogłaskać
Dziękujęmy za miłe przyjęcie
<pokłon>
Panna nas nie zaszczyciła to prawda ale i tak przynaj się, że dałaś ją nam pogłaskać
Dziękujęmy za miłe przyjęcie
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Tak, tak, Brysia się tak dała pogłaskać, że po sekundzie miałam ją już na plecach <lol>
A jak poszłyście, to zostałam przez Brysiaka okrzyczana, chodziła i pyskowała <mrgreen>
A jak poszłyście, to zostałam przez Brysiaka okrzyczana, chodziła i pyskowała <mrgreen>
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
wizyta bardzo miła
ale kto zna Marzenę i Mirka ten się nie dziwi <mrgreen>
koty cudne; Tamis jest wielki, nie gruby a wielki... duży Miś z niego... kiedy Go podniosłam to uffffffff... nie wierzyłam co się dzieje... piękny różowy nochal oczywiście dał się pogłaskać
Brysieńka była obrażona, że goście wcześniej się nie zapowiedzieli, tak z miesiąc wcześniej coby przywykła do tej wiadomości <lol> <lol>
miły dzień
koty cudne; Tamis jest wielki, nie gruby a wielki... duży Miś z niego... kiedy Go podniosłam to uffffffff... nie wierzyłam co się dzieje... piękny różowy nochal oczywiście dał się pogłaskać
Brysieńka była obrażona, że goście wcześniej się nie zapowiedzieli, tak z miesiąc wcześniej coby przywykła do tej wiadomości <lol> <lol>
miły dzień
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
No proszę jaka wspaniała wizyta i nareszczie obiektywna opinia o Tamisiu <mrgreen> duży , wielki niedżwiadek brysiowy ,a nie jakiś tam grubas <zły>
A Brysieńka jak na kolejną księżniczkę przystało jest boidudkiem ,no nie przygotowała jej Marzenka na takie odwiedziny <lol>
A Brysieńka jak na kolejną księżniczkę przystało jest boidudkiem ,no nie przygotowała jej Marzenka na takie odwiedziny <lol>
- kizior
- Hodowca
Ale Wam zazdroszczę tych odwiedzin <mrgreen>

- Joanna P.
Fajne są takie spotkania :-)
Tamisław Różowy Nosek teraz jeszcze bardziej będzie czarował nas na zdjęciach, świadomy swojego uroku
Tamisław Różowy Nosek teraz jeszcze bardziej będzie czarował nas na zdjęciach, świadomy swojego uroku
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
No proszę jakie odwiedzinki :-) Brysiu trzymaj się 
- Agnes
zazdraszam <oops> spotkania i miziania 
- yamaha
- Genius Loci
Moc pomiziac Tamisia.... <zakochana>