Dziękujemy bardzo
Był torcik <mrgreen> łososiowy schesira cały dzień miziania,całowania, przytulania a na deser...długo wyczekiwany Pan Szczur :-)
Lumi przeszczęśliwa, tarmosiła go namiętnie, ogonek próbowała mu wyrwać, wszędzie go nosiła, aż w końcu, umęczona, z nim zasnęła :-) Szymonowi szczurek nie do końca przypadł do gustu, twierdzi, że w domu daje... starymi skarpetami <lol>
Agnieszko, Amber, dziękujemy
Margi, ja to nie wiem, ale mam wrażenie, że bawiąc się szczurem z Lumi, sama przesiąkam tym zapachem...a mała później, tak dziwnie się na mnie patrzy... kątem oka widze, jak jej nosek za mną podąża <lol> nie wiem, czy aby przypadkiem, nie chce na mnie zapolować <mrgreen>
Lumi pisze:Agnieszko, Amber, dziękujemy
Margi, ja to nie wiem, ale mam wrażenie, że bawiąc się szczurem z Lumi, sama przesiąkam tym zapachem...a mała później, tak dziwnie się na mnie patrzy... kątem oka widze, jak jej nosek za mną podąża <lol> nie wiem, czy aby przypadkiem, nie chce na mnie zapolować <mrgreen>
Dopiero by się porobiło <lol> ale pewna dezorientacja może faktycznie się pojawic ... <mrgreen>
Na szczęście takich dużych i tak pięknych szczurków na świecie nie ma <mrgreen>
margita pisze:
Na szczęście takich dużych i tak pięknych szczurków na świecie nie ma <mrgreen>
Margi, bo się obleje rumieńcem, noooo <oops>
krótka relacja, z ostatnich 3 dni :-)
ciiii, ktoś idzie... Niespodzianka! to ja! Maniuś! Chwila zwątpienia przy przywitaniu... Przytulaniec na dobranoc <zakochana>
Lumi Koteczko Kochana <serce> Bądź zawsze szczęśliwa i zdrowa Jeśli brytki rozwijają sie do trzeciego roku życia, to Lumi zapowiada się na prawdziwą Miss <zakochana> Piękna jest <zakochana> :-)
A co to za króliczek u Was się pojawił? :-) Z tego co widzę, to raczej nie jest miniaturka