Bazyl, Simon i Apsik
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Bazyl, Simon i Apsik
Apsik minę morderczą ma na drugim zdjęciu, pewnie dlatego, że źle czuje się w tym kolorze <lol> . Manita muszę przyznać, że już mi straszne myśli chodzą po głowie aby poprosić Cię o uszycie świątecznego ubranka dla Bentleya <gwiżdże>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
On jest niesamowity , nie miałaś odwagi ubrać bryśków co <lol>
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Obawiam się, że to nie ten rozmiar <lol>Kamiko pisze:On jest niesamowity , nie miałaś odwagi ubrać bryśków co <lol>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Rekawki by sie popruły <lol>Mago pisze:Obawiam się, że to nie ten rozmiar <lol>Kamiko pisze:On jest niesamowity , nie miałaś odwagi ubrać bryśków co <lol>
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
nie, nie próbowałam i tego nie zrobię- koty, przynajmniej moje nie są stworzone do noszenia ubrań co widać po minie Apsika. To ubranko testowe i musiałam sprawdzić czy rękawki są w dobrym miejscu wszyte ale uwierzcie mi (zresztą mina jego mówi sama za siebie) Chudemu taki pomysł nie przypadł do gustu i to zdecydowanie.maga pisze:Rekawki by sie popruły <lol>Mago pisze:Obawiam się, że to nie ten rozmiar <lol>Kamiko pisze:On jest niesamowity , nie miałaś odwagi ubrać bryśków co <lol>
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
manitko to tylko żarty
wiemy, że nie pchałabyś kotów wbrew ich woli w ubranka, no co ty ... nie gniewaj się na nas 
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Ale ja wiem kochana, że żarty- nie gniewam się, nie przyszło mi to nawet przez sekundę do głowy. To tylko takie moje spostrzeżenia dotyczące ubierania kotów. maga wszystko jest jak najbardziej ok- sama ubrałam Chudego i jak zobaczyłam tą jego miną to mi się śmiać chciało ale zaraz zrobiło mi się go żal.
- Agnes
ktoś tu chyba nie do końca był zadowolony <lol> ale trzeba przyznać, że wygląda uroczo <mrgreen>
- kizior
- Hodowca
Wygląda słodko, ale brytek to chyba już wzrokiem by zabił. <lol>
- donka
Jak mnie dawno u Was nie było <oops> Na Twojego bloga zaglądam zdecydowanie częściej :-) i podziwiam, codziennie coś nowego <pokłon>
Mój ulubieniec jakie metamorfozy przechodzi <lol> Raz jest akrobatą, a raz modelem <zakochana>
Choć oczy Apsiora mówią wszystko <lol> wdzianko kolorystycznie do nich pasuje
Dużo głasków dla Trzech Muszkieterów

Mój ulubieniec jakie metamorfozy przechodzi <lol> Raz jest akrobatą, a raz modelem <zakochana>
Choć oczy Apsiora mówią wszystko <lol> wdzianko kolorystycznie do nich pasuje
Dużo głasków dla Trzech Muszkieterów