Effy i Tori :)
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Effy i Tori :)
Świetny ten drapak. Myślę, że Effy też się z czasem o tym przekona <ok>
Tori niezmiennie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Tori niezmiennie <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- oomisoka
Drapak rewelacyjny!
No i kociaki też <zakochana> zwłaszcza ta mała czarna
My jesteśmy na podobnym etapie - dokocenia i składania nowego drapaka. U nas obie asystowały przy składaniu i obie się nim żywo zainteresowały (czyli wylegiwały się, drapały, wspinały po słupach itp
)
Myślę, że u Was też tak będzie, nawet lepiej, że teraz jest ten nowt drapak - przecież one nie powstrzymają swojej ciekawości i zainteresowania sobą nawzajem i nowym meblem, pomimo, że na początku na pewno podchodzą do tych wszytskich nowości nieufnie
My jesteśmy na podobnym etapie - dokocenia i składania nowego drapaka. U nas obie asystowały przy składaniu i obie się nim żywo zainteresowały (czyli wylegiwały się, drapały, wspinały po słupach itp
Myślę, że u Was też tak będzie, nawet lepiej, że teraz jest ten nowt drapak - przecież one nie powstrzymają swojej ciekawości i zainteresowania sobą nawzajem i nowym meblem, pomimo, że na początku na pewno podchodzą do tych wszytskich nowości nieufnie
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
SUPER świetny koci mebel ale futrzaki będą szczęśliwe 
- Creme
- Hodowca
- Hodowla: Isena*PL
- Kontakt:
Piękny drapak i taki wygodny.
Tori coraz bardziej się zaokrągla, kilka dni u Was, a ja już widzę jak się zmienia i rośnie.
Jej niepohamowany zapał do nowości trzeba kontrolować, szczególnie w przypadku kosztowania nowych potraw. <lol>
U nas niedawno został sponiewierany i zjedzony pomidor (na szczęście sam pomidor nie jest trujący, tylko jego zielone części).
Tori coraz bardziej się zaokrągla, kilka dni u Was, a ja już widzę jak się zmienia i rośnie.
Jej niepohamowany zapał do nowości trzeba kontrolować, szczególnie w przypadku kosztowania nowych potraw. <lol>
U nas niedawno został sponiewierany i zjedzony pomidor (na szczęście sam pomidor nie jest trujący, tylko jego zielone części).
- Agnes
Świetny drapak
i ma wszysto co kociaste lubią :-) Effy na pewno się przełamie i porzuci stary mebel
Tori pięknie sie zaprezentowała <zakochana>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Super drapak i koteczki na pewno obie będą zadowolone. Niech tylko trochę postoi w domu, a Effy też na pewno zrobi kontrolę co i jak i na pewno znajdzie na nim swoje ulubione miejsce.
A może się dziewczynki w końcu tak polubią, że w jednej rozecie będą sobie przytulańce robić :-)

A może się dziewczynki w końcu tak polubią, że w jednej rozecie będą sobie przytulańce robić :-)
- margita
- Agilisowy Rezydent
Drapak superowy ... młoda jak to młoda ... niczego i nikogo się nie boi ... <mrgreen>
a Effy z rezerwą i dystansem ... nie martw się ... niedługo i do Tori i do drapaka całkowicie się przekona ... <mrgreen>
obie są prześliczne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
a Effy z rezerwą i dystansem ... nie martw się ... niedługo i do Tori i do drapaka całkowicie się przekona ... <mrgreen>
obie są prześliczne <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Joanna P.
Tak jak bym o swoich kotach czytała ... wyluzowana i wszystkożerna Buka bardzo przypomina mi Moofina (który wchodzi do skrzynki z narzędziami jak coś się dzieje i niedawno nawet żurek śląski degustował), a Effy zdystansowanego Gucia, który też rozrabia jak pijany zając, ale na pewnym terenie i wśród zaufanych osób :-)
Niniejszym potwierdzam, że przyjaźń tak różnych kociastych jest możliwa i zobaczysz - jeszcze będą przytulańce w tej rozecie
Drapak jest super 
Niniejszym potwierdzam, że przyjaźń tak różnych kociastych jest możliwa i zobaczysz - jeszcze będą przytulańce w tej rozecie
- Molly
Witajcie wieczorowo 
Na Drapaku rządzi Tori vel Buka , dziś pojawiło się coś nowego w zachowaniu kotów i mam pytanie jak to interpretować.... Effy wylizuje malucha, wylizała ją dziś - uszy i szyję i poszła sobie. Myślałam, że zaatakuje ją po tym lizaniu, ale nie....
TŻ się śmieje, że Effy sobie kolację zmiękcza, bo rano była awantura i trzeba było malucha ratować - na szczęście szybko reagowaliśmy i nic się nie stało... no a teraz to lizanie <shock>
Jestem miś o małym rozumku
Na Drapaku rządzi Tori vel Buka , dziś pojawiło się coś nowego w zachowaniu kotów i mam pytanie jak to interpretować.... Effy wylizuje malucha, wylizała ją dziś - uszy i szyję i poszła sobie. Myślałam, że zaatakuje ją po tym lizaniu, ale nie....
TŻ się śmieje, że Effy sobie kolację zmiękcza, bo rano była awantura i trzeba było malucha ratować - na szczęście szybko reagowaliśmy i nic się nie stało... no a teraz to lizanie <shock>
Jestem miś o małym rozumku
- EwaL
Effy z wyższością kota rezydenta chciała zasugerować małe co nieco w temacie higieny <lol>